Κομψό εστιατόριο του ξενοδοχείου στο Kommeno Bay μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον προτείνει μια σύγχρονη κουζίνα σχεδιασμένη για της ανάγκες των ενοίκων του ξενοδοχείου. Ελκυστικό σύνολο και για εξωτερικούς επισκέπτες.
Αρίστος
Κομμένο, Κέρκυρα
Ξενοδοχείο: Grecotel Corfu Imperial
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Απρ.-Οκτ., καθημερινά (εκτός Κυριακής), βράδυ
Είδος κουζίνας: Σύγχρονη
Chef: Μαρούλα Σπαρτάδου, executive Κων/νος Καραπαναγιώτης
Τιμή: 60€
- 80€
Υπηρεσίες - Παροχές
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Parking
Σερβίρει και έξω