fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το 42 Barstronomy.Athens σε ρυθμούς Athens Bar Show
Romain Aubert & Thibault Massina

Romain Aubert & Thibault Massina

Το 42 Barstronomy.Athens σε ρυθμούς Athens Bar Show

Το αγαπημένο hotspot του κέντρου μας προετοιμάζει για τις δυνατές μέρες που έρχονται εν όψει Athens Bar Show. 

Στα πλαίσια του Athens Bar Show,  το 42 Barstronomy.Athens θα φιλοξενήσει μια σειρά από bartenders της παγκόσμιας σκηνής στην πρώτη τους guest εμφάνιση στην Ελλάδα, σε ένα τριήμερο γεμάτο δημιουργία και καινοτομία. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα.
Την Δευτέρα 7/11 το Le Syndicat Βar από το Παρίσι με τους Romain Aubert & Thibault Massina, θα σερβίρουν μια μοναδική εμπειρία cocktail με παριζιάνικο αέρα.  Σαν creative και executive directors του Le Syndicat, έχουν τις γνώσεις και την διάθεση να προσφέρουν μια υπέροχη βραδιά.
BAR42-73 BARSHOW STORIES B2
Την Τρίτη 8/11 την σκυτάλη παίρνουν οι Rusty Cerven & Ya Han Chung, από το Μanhattan Bar στην Σιγκαπούρη,  bar που για 8 συνεχόμενα χρόνια βρίσκεται στα 50 καλύτερα του κόσμου.  Με fine drinking διάθεση, υπόσχονται να μας ετοιμάσουν μοναδικά και ιδιαίτερα cocktails.
BAR42-73 BARSHOW
Στις 9/11, την τρίτη και τελευταία ημέρα, το Chidas Bar + Cantina με τους Andreas Tsanos & Salvatore “Ciccio” D’amico, θα μεταφέρει με τα cocktails και τις γεύσεις του τις αισθήσεις μας σε ένα πιο μεξικανικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τη τεκίλα & Tacos να σερβίρονται μέσα από το bar.
Αυτό το τριήμερο θα έχει πρωταγωνιστή το αλκοόλ, αλλά εσυ μη ξεχνάς να πίνεις υπεύθυνα! Μη λείψει κανείς!
 Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα, 213005 2153

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα