fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
1ο Greek wine week by Halfman
1ο Greek wine week by Halfman

1ο Greek wine week by Halfman

Απο 5 εώς 9 Φεβρουαρίου 2024 ένα γευστικό ταξίδι στο Halfman. Το  1ο Greek wine week διασχίζει την Ελλάδα από το Βορρά έως το Νότο.

 

Το Halfman all day cocktail bar restaurant διοργανώνει για πρώτη φορά στις αρχές  Φεβρουάριου την δική του εβδομάδα ελληνικού αμπελώνα. Κάθε ήμερα θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην ανάδειξη ενός ελληνικού κτήματος.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της τοπικότητας, φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή ένα πιο ευρύ  κοινό με τον υπέροχο κόσμο του κρασιού, μέσα από μια εμπειρία  wine & food pairing  συνδυάζοντας την fine & comfort αισθητικής κουζίνας του Halfman με τις ετικέτες του εκάστοτε κτήματος. Κάθε ημέρα ένας αντιπρόσωπος από κάθε κτήμα  σε ρόλο somellier, θα ξεναγεί τους επισκέπτες στον οινικό πλούτο του οινοποιείου μέσα από μια άτυπη γευσιγνωσία επιλεγμένων ετικετών. Όλα τα παραπάνω θα λαμβάνουν χώρα στο ζεστό και φιλόξενο  αίθριο του Halfman.

1ο Greek wine week by Halfman - FlagInLife
Πηγή: Facebook

Η εβδομάδα ελληνικού κρασιού ξεκινά την Δευτέρα 5 Φεβρουάριου με πρώτο καλεσμένο το κτήμα Αποστολίδη από το Διαλεκτό Καβάλας, συνεχίζεται την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου με το κτήμα Γεροβασιλείου από την Επανομή Θεσσαλονίκης.  Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου το Ηalfman υποδέχεται το κτήμα La tour Melas από το χωριό Αχινός της κεντρικής Ελλάδας, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου το κτήμα Τριανταφύλλι από την Κάρυστο Ευβοίας, και η εβδομάδα κρασιού στο Ηalfman κλείνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου με το κτήμα Δουλουφάκη από το χωρίο Δάφνες της Κρήτης.

Ο ήδη επιτυχημένος κατάλογος του Ηalfman, ειδικά για την εβδομάδα 5-9 Φεβρουάριου εμπλουτίζεται  με:

  • Ποικιλία διαλεχτών ελληνικών τυριών και αλλαντικών
  • Ceviche Σολωμού
  • Λαβράκι ψητό
  • Ταρτάρ μόσχου

Ώρα έναρξης 19:00

Halfman
All day Bar Restaurant
Διεύθυνση: Κηφισιάς 22, Μαρούσι, 115 25
Τηλ: 211 0154572

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα