Ξεκίνησα τη ζωή μου στην Πάτρα ονειρευόμενη περιπέτειες. Ως ατίθασο και με έντονο το στοιχείο της περιέργειας νιάτο, ήθελα ν’ ανοίξω τα φτερά μου. Κατέληξα έτσι στη Φιλοσοφική Αθηνών, απ’ όπου και πήρα το πολυπόθητο πτυχίο και μεταπτυχιακό. Από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια, αναζητούσα τα ψαγμένα ποτάδικα και underground στέκια της Αθήνας. Μετά το πέρασμα από το τμήμα ψηφιοποίησης αρχείου της ΕΡΤ, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον χώρο της εκπαίδευσης. Στη συνέχεια όμως, με τράβηξε η ιδέα του να γνωρίσω τον κόσμο και άρχισα να ταξιδεύω. Στα ταξίδια μου, κόλλησα το μικρόβιο της γευστικής εξερεύνησης. Τότε ήταν που άρχισαν να με ιντριγκάρουν οι τοπικές κουζίνες και οι ευφάνταστοι γευστικοί συνδυασμοί. Κάποια στιγμή βρέθηκα στο Λονδίνο, όπου άνοιξε μπροστά μου ένας καινούργιος γαστριμαργικός κόσμος και εντυπωσιάστηκα από την προωθημένη bar scene. Εκεί λοιπόν, ξεκίνησε και το ταξίδι μου με τη δημοσιογραφία. Αυτό περίπου κάνω και σήμερα στην Ελλάδα. Ασχολούμαι με την τέχνη της γραφής και δημοσιογραφώ. Στο FLAG αρθρογραφώ, γιατί πολύ απλά μου αρέσει το καλό φαγητό, είμαι μπαρόβια όσο πρέπει και κάθε φορά που έχω την ευκαιρία ταξιδεύω.