fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Ντισκομπάλα: Η επιστροφή της ντισκοτέκ

Ντισκομπάλα: Η επιστροφή της ντισκοτέκ

Ζήσε τη νοσταλγία των 70s, 80s και τα 90s, διασκεδάζοντας μόνο με το φως της Disco-μπάλας στο Κολωνάκι.

Ένα καινούργιο σποτ  στη πάλαι ποτέ κραταιά οδό Δελφών -ανάμεσα στο Κολωνάκι και στα Εξάρχεια – φιλοδοξεί να αναβιώσει τους παλμούς των disco και να μας ξεσηλώσει για χορό με μουσικές των 70s, 80s, 90s.

Ιδιαίτερος χώρος, με στιβαρή μπάρα, νοσταλγικό και πολύχρωμο disco bar  με pop αισθητική. Οι ντισκομπάλες πρωταγωνιστούν και δίνουν το στίγμα μιας άλλης εποχής όταν ο χορός ήταν μέρος της εξόδου και αναβιώνουν το πνεύμα της disco.

Για όσους δεν θυμούνται η μουσική της disco είναι ένα είδος που αναπτύχθηκε στo τέλος της δεκαετίας του ’70, και κυριάρχισε στη δεκαετία του ’80. Έντονα ρυθμική μουσική, ξεσηκωτική, παρέσυρε τις γενιές εκείνης της εποχής σε ξέφρενους χορούς, με χαρακτηριστικό, τη ντισκόμπαλα και τα  φωτιστικά εφέ στην πίστα.

Στην Αθήνα έχουμε πολλά χρόνια να ακούσουμε τη λέξη discothèque και το νέο disco bar στη Δελφών που στήθηκε από την έμπειρη ομάδα του μπαρ Ιπποπόταμου, κάνει τους παλαιότερους να αναπολούν την εποχή, και τους νεότερους να επιθυμούν να τη γνωρίσουν.

Ο βραδιές στη Ντισκομπάλα αποκτούν μια glamour διάθεση. Κλείνεις το κινητό, πίνεις το ποτάκι σου με τη παρέα σου και χωρίς να το πολυσκεφτείς περνάς καλά καθώς η καρδιά σου μπορεί ν’ αρχίσει να χτυπάει σαν τρελή στους ρυθμούς της ντίσκο.

Όπως δηλώνει και το όνομα, το νέο disco bar του κέντρου της Αθήνας, σε υποδέχεται για ποτό στο μπαρ ή στους zebra print καναπέδες και το μόνο  σίγουρο είναι πως χωρίς καν να το καταλάβεις θα ξεκινήσεις να λικνίζεσαι στους ρυθμούς της  Dianna Ross, των Bee Gees, των Boney M,  των Modern Talking και του John Travolta.

Ντισκομπάλα

Δελφών 4, Κολωνάκι,

τηλ. 2103637752

Ωράριο: Παρασκευή & Σάββατο από τις 22.00

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα