fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
meallion: Η νέα υπηρεσία έτοιμων γευμάτων αλλάζει για πάντα το mindset για την καθημερινή διατροφή
meallion

,

meallion: Η νέα υπηρεσία έτοιμων γευμάτων αλλάζει για πάντα το mindset για την καθημερινή διατροφή

«Τι θα φάω σήμερα;». Το καθημερινό αυτό πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους προσπάθησαν να λύσουν τα τελευταία 2 χρόνια ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά, όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν το meallion. Μία ποιοτική υπηρεσία μαγειρεμένων γευμάτων, εμπνευσμένη από τις λέξεις meal (γεύμα) και million(εκατομμύριο), έννοιες που προσδιορίζουν ακριβώς την αξία που έχει αποδοθεί σε κάθε συνταγή.

Η ιδέα του meallion γεννήθηκε ως μία υπηρεσία που προσδοκεί να προσφέρει μία ισορροπημένη και ποιοτική λύση διατροφής, όπως αυτή που θα χρειάζονταν επαγγελματίες με πολύ περιορισμένο χρόνο, αθλητές με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες αλλά και οικογένειες που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τον χρόνο παρασκευής του γεύματος σε άλλες δραστηριότητες. Με τον ελεύθερο χρόνο να περιορίζεται όλο και περισσότερο, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, η υπηρεσία meallion αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο για απολαυστικά, φρέσκα γεύματα στο ψυγείο που θέλουν μόνο 2΄αναθέρμανση σε φούρνο μικροκυμάτων, ή 20’ σε οικιακό φούρνο και αποτελούν τη βέλτιστη λύση γευμάτων για το σπίτι ή το γραφείο, με την ποιότητα και την ποικιλία που θα αναζητούσαμε σε ένα καλό εστιατόριο.

meallion

Το meallion είναιμια ιδανική υπηρεσία για καλύτερη οργάνωση των γευμάτων μέσα στην εβδομάδα. Οι πελάτες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πακέτα γευμάτων από 4 έως και 14 πιάτα, τα οποία παραδίδονται όλα μαζί στην πόρτα τους σε προγραμματισμένη ημερομηνία. Το μενού έχει επιμεληθεί ο Λάμπρος Βακιάρος ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γευστικών και διατροφικών απαιτήσεων, ενώ σε κάθε συσκευασία αναγράφονται λεπτομερείς πληροφορίες για τη διατροφική αξία του φαγητού. Οι πρώτες ύλες είναι αυτές που κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό το meallion καθώς τα πουλερικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές είναι της εταιρείας Πίνδος και είναι αποκλειστικά ελευθέρας βοσκής, το κρέας είναι της εταιρείας Νασόπουλοςκαι έχουν πιστοποιήσεις εκτροφής welfare. Χάρη στις καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας που έχουν χρησιμοποιηθεί, τα γεύματα μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο και να καταναλωθούν έως και 7 μέρες από την ημέρα παραλαβής, διασφαλίζοντας τα θρεπτικά χαρακτηριστικά και τη φρεσκάδα τους.

Πέρα από ποιοτική και θρεπτική επιλογή, το meallion αποτελεί και μία βιώσιμη λύση, αφού έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Τα γεύματα συσκευάζονται σε οικολογικές συσκευασίες, 100% ανακυκλώσιμες και με 90% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με τις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται στην αγορά, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενώ χάρη στην καλύτερη οργάνωση της εβδομαδιαίας διατροφής που προσφέρει η υπηρεσία μειώνεται σημαντικά και η σπατάλη τροφίμων.

Για όποιον θέλει, λοιπόν, να γλυτώσει χρόνο στα ψώνια, την προετοιμασία και το καθημερινό μαγείρεμα, χωρίς να καταφεύγει στη λύση του γρήγορου και μη θρεπτικού φαγητού, το meallion αποτελεί την απόλυτα προσβάσιμη και ποιοτική επιλογή, έχοντας ως προτεραιότητα την υψηλή διατροφική αξία και τον σεβασμό προς τους καταναλωτές.

Η υπηρεσία meallion είναι διαθέσιμη από τις 13 Οκτωβρίου 2022 σε όλη την Αττική μέσω του ιστότοπου www.meallion.gr.

Επισκεφθείτε τα social media του brand στο Instagram 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα