fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Bank Job έκλεισε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας
bank job

Το Bank Job έκλεισε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Άνοιξε το Δεκέμβρη του 2012 στο χώρο όπου κάποτε γινόταν η καταμέτρηση των χρημάτων της Γενικής Τράπεζας (εξού και το όνομά του), ενώ το παλιό χρηματοκιβώτιο παραμένει μέρος του σκηνικού, μαρτυρώντας την πρότερη ιδιότητα του χώρου του. Ίδιοι και απαράλλακτοι έχουν μείνει και οι φαινομενικά ταλαιπωρημένοι με τα γυμνά τούβλα τοίχοι του, ενώ έχουν προστεθεί και μοντέρνα στοιχεία, όπως το συρμάτινο πλέγμα στην οροφή που παραπέμπει σε ριφιφί ατμόσφαιρα, αλλά και η νέον επιγραφή του «Wrong… in all the right ways» που έχει φωτογραφηθεί και αναρτηθεί πολλάκις στα social media.

Όλα αυτά τα χρόνια, στον εσωτερικό του χώρο επικρατεί σχεδόν πάντα μια πάρτι ατμόσφαιρα, με τις μουσικές να σε σπρώχνουν σε χορευτική διάθεση, με τα λέιζερ και τα strobo lights να συνηγορούν, ενώ στη μπάρα το team των bartenders σκαρφίζεται τακτικά κοκτέιλ που βραβεύονται για την πολυπλοκότητά τους, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Τα shakers κάθε βράδυ παίρνουν φωτιά, οι cocktail lists αλλάζουν, ανανεώνονται και φρεσκάρονται συνεχώς με ονομασίες και συνταγές που ξεπηδούν από την ποτοαπαγόρευση, την γκανγκστερική εποχή και τα ’50s, ενώ πάντα συντονίζονται με το κλίμα του χώρου. Αυτά τα 10 χρόνια, τα κοκτέιλ του Bank Job χαρακτηρίζονται  από την απλότητα μιας άλλης εποχής, με λίγα και ουσιαστκά υλικά, χωρίς πολλές περιττές γαρνιτούρες, αλλά κυρίως είναι κοκτέιλ με ουσία και γευστική πολυπλοκότητα. Όπως για παράδειγμα το Arthur Raffles ή την Paloma που θα τα απολαύσετε φέτος από τα χέρια -ή μάλλον από τα shakers- του Θάνου, του Στάθη και της Αναστασίας, που αποτελούν τη βασική ομάδα της μπάρας του Bank Job.

Το Bank Job έκλεισε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας - FlagInLife

Ωστόσο, άλλο ένα σοβαρό παιχνίδι στο Bank Job παίζεται και στο φαρδύ πεζοδρόμιο της Κολοκοτρώνη, μια και όποτε σχεδόν περάσεις, το πεζοδρόμιο είναι κατάμεστο από κόσμο που απολαμβάνει το socializing, ξεχειλίζοντάς το, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος ξεχύνεται μέχρι το δρόμο δημιουργώντας μίνι μπλόκο στην Κολοκοτρώνη.

Χρόνια πολλά και συνέχισε την καλή δουλειά, Bank Job!

Κολοκοτρώνη 13, Αθήνα | Τηλ. 6940634363

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα