Έναν νέο ενδιαφέρον μηνιαίο κύκλο γευστικών συναντήσεων εγκαινιάζει η Trinity Wines το 2023 με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους chef σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν γευστικές δημιουργίες με premium & ultra-premium κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.
Στόχος είναι να δοκιμαστούν κρασιά που είναι είτε περιορισμένης παραγωγής ή υψηλού κόστους το οποίο επιδοτείται από την Trinity Wines. Επιδιώκουμε μια optimum γευστική ‘συνομιλία’ που απογειώνεται ως συνδυασμός και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.
Η πρώτη συνάντηση έγινε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στο βραβευμένο με αστέρι Michelin CTC που ηγείται ο chef Αλεξ Τσιοτίνης.
Σε ένα 8 courses dinner ο chef ξεδίπλωσε την μαγειρική του ιδιοφυΐα ταιριάζοντας μοναδικά ορισμένα από τα εμβληματικά κρασιά του παγκόσμιου αμπελώνα από το portofolio της Trinity Wines.
Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομική σκηνή και την αναβαθμίζει με την συνοδεία εξαιρετικών κρασιών.
Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζεται για τις 22 Φεβρουαρίου “The Zillers’ Roof Garden” με τις δημιουργίες του chef Παύλου Κυριάκη.
Πού: The Zillers’ Roof Garden
Chef Παύλος Κυριάκης
Πότε: 22 Φεβρουαρίου 2023
Κρατήσεις: +30 210 32 22 277 και εδώ