fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Αφού ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, το σκάφος της GREY GOOSE κατέληξε στο ISLAND Athens Riviera, όπου με ένα ανεπανάληπτο party στον απόηχο του καλοκαιριού, έριξε για φέτος άγκυρα.

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - FlagInLife Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, την ώρα που έδυε ο ήλιος, το Grey Goose Yacht κατέφθασε για να δέσει στον τελικό προορισμό του μεγάλου καλοκαιρινού του ταξιδιού, το διάσημο ISLAND της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - FlagInLife Για το σκάφος που φέρει τα διακριτικά χρώματα της GREY GOOSE super premium vodka, είχε προηγηθεί ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς, από τη Χαλκιδική μέχρι τις Κυκλάδες, όπου κάνοντας επιλεκτικές στάσεις, προσέφερε σε όλους τους  λάτρεις της ξεχωριστής βότκας με την καλύτερη γεύση του κόσμου, μια μοναδική εμπειρία με απολαυστικά Grey Goose Cocktails.

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - FlagInLife Αυτό το μαγικό ταξίδι ολοκληρώθηκε σε ένα από τα πιο iconic σημεία καλοκαιρινής διασκέδασης παγκοσμίως, το one-of-a-kind ISLAND Athens Riviera, όπου διοργανώθηκε μεγάλο «fin d’été» party, προσελκύοντας πλήθος από εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι με dress code «Greek Islands Chic», όλο το βράδυ χόρεψαν και γιόρτασαν με σύνθημα «Vive La Vodka!»

Σχετικά με την Grey Goose Vodka

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - FlagInLife H Grey Goose παράγεται χωρίς συμβιβασμούς, με υλικά υψηλής ποιότητας. Η διαδικασία παραγωγής της είναι 100% ανιχνεύσιμη, από την καλλιέργεια των σιτηρών έως την επιλογή του φελλού. Κάθε πτυχή της παραγωγής της Grey Goose επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας βότκας απαράμιλλης ποιότητας. Κάθε σταγόνα της αποστάζεται και εμφιαλώνεται στη Γαλλία, με μια συνταγή και διαδικασία που παραμένει αμετάβλητη από την πρώτη στιγμή. Χρησιμοποιούνται μόνο δύο συστατικά – σιτάρι από την περιοχή Picardie της Γαλλίας και νερό από την φυσική, υπόγεια πηγή στο Gensac-la-Pallue. Η διαδικασία απόσταξης αναδεικνύει την πραγματική σημασία αυτών των συστατικών.

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - FlagInLife Η τεχνογνωσία του Cellar Master της Grey Goose, François Thibault, εξασφαλίζει την απαράμιλλη απαλότητα και εξαιρετική γεύση. Το χαρτοφυλάκιο της Grey Goose αποτελείται από την Grey Goose Original και από τις αρωματισμένες βότκες Grey Goose La Poire, Grey Goose L’Orange και Grey Goose Le Citron.

https://www.greygoose.com

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - FlagInLife

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα