Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να βρίσκομαι στην κουζίνα και να παρατηρώ τη γιαγιά μου να φτιάχνει dry martini. Παραξενευόμουν τότε και τη ρωτούσα γιατί έβαζε ένα μικρό κρεμμυδάκι μέσα στο ποτήρι Τη θυμάμαι να προσπαθεί να απαντήσει στη μπάμπουσκα ερωτήσεων που γεννιόνταν στο μυαλό μου: ποιο τυρί πάει με ποιο κρασί, πώς ψήνουμε σωστά το κρέας, πώς φτιάχνεται η σωστή αθηναϊκή. Στα παιδικά μου αυτιά, όλα αυτά έμοιαζαν με κομμάτια ενός παζλ που ήθελα να τα πάρω στα χέρια μου και να συναρμολογήσω. Από τότε καταλάβαινα πως ο κόσμος της γεύσης θα με τραβήξει και θα με συνεπαίρνει για πολύ καιρό ακόμα. Εξού και αποφάσισα να μπω στο παιχνίδι και να ανακαλύψω όσες πτυχές του φαγητού και του αλκοόλ μπορώ. Ως φοιτήτρια πολιτικών επιστημών, συνειδητοποίησα πως ότι υπάρχει γύρω μας, κρύβει μέσα του ιστορία και πολιτισμό και αυτό ακριβώς συμβαίνει και με ένα πιάτο γεμιστές ντομάτες. Αποφάσισα όμως να ασχοληθώ και με το marketing, με σκοπό να μπορώ να «πουλήσω» τις ιδέες μου στο σύγχρονο κόσμο της γαστρονομίας αλλά και να συμβάλλω σε αυτή. Αγαπώ το αλκοόλ, κάτι που γνωρίζουν οι άνθρωποι μου και για αυτό συχνά πυκνά έρχονται και με μαζεύουν από τα μπαρ. Το καλό φαγητό, οι έξυπνοι συνδυασμοί αλλά και οι απλές γεύσεις με ενθουσιάζουν, κάνοντας με να θέλω να τις αποτυπώσω σε μια κόλλα χαρτί. Το γαστρονομικό μου ταξίδι άρχισε μέσα από το FLAG και σίγουρα δεν θα είναι μια γρήγορη πτήση.