To Athénée, συνεχίζοντας τις συνεργασίες με κορυφαίους pastry chef για τα Κυριακάτικα brunch του που έχουν γίνει θεσμός, υποδέχεται στο πολυσύχναστο lobby του τον μετρ του Panetonne, Αντώνη Σελέκο.
Ο pastry chef που μας έμαθε την ιταλική συνήθεια του γλυκού αφράτου μείγματος από μοναδικά υλικά, μαζί με προσθήκες από τάρτες, μυρωδιές από λεμόνι, φρούτα του δάσους, καρότο, αλατισμένη καραμέλα με ανθό αλατιού, καραμελωμένα φουντούκια αλλά και κλασσική αγαπημένη σοκολάτα στο μενού του “Sunday Brunchin’”, μας περιμένει μέχρι την Κυριακή 5/3 για ένα μοναδικό ταξίδι στον γλυκό του κόσμο.
“Τα γλυκά μας είναι όλα φτιαγμένα από την αρχή από εμάς. Η βάση της τάρτας, οι κρέμες, η τραγανή πραλίνα, η αλατισμένη μας καραμέλα με ανθό αλατιού και τα καραμελωμένα φουντούκια! Πιστεύω στις συνέργειες και τις αναζητώ, μας τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση του Athénée .”
Στο Athénée για 3 ακόμα Κυριακές, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα δείγμα της δουλειάς της ομάδας του Αντώνη Σελέκου με πολύ αγαπημένα γλυκά και πρώτες ύλες, πάντα με πρωταγωνιστή το προζυμένιο Panettone . Στο brunch menu του Athénée, ο γνωστός pastry chef θα παρουσιάσει για πρώτη φορά γλυκά που δεν έχει ακόμα συμπεριλάβει στον κατάλογο του καταστήματός του.Ο Αντώνης Σελέκος με την πολύχρονη πορεία του σε κουζίνες υψηλών απαιτήσεων όπως το 2 φορές βραβευμένο με αστέρι Michelin, FunkyGourmet, υπόσχεται στο απαιτητικό κοινό του Athénée μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.