fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Στο Lío Mykonos οι βραδιές είναι …Simply the Best!
Lio mykonos Nightclub

Στο Lío Mykonos οι βραδιές είναι …Simply the Best!

Όπως ακριβώς και ο τίτλος του φετινού show –“Simply the Best”– έτσι και βραδιές στο Lío Mykonos είναι άκρως απολαυστικές, και … απλά, υπέροχες!

Είναι η όλη εμπειρία που σε κάνει να το σκέφτεσαι ξανά και ξανά και να χαμογελάς: Περνάς από την μυστική πόρτα και βρίσκεσαι σε έναν μαγικό κήπομε ελαιόδεντρα και υπέροχο φωτισμό. Οι καλλιτέχνες σε καλωσορίζουν με τον δικό τους τρόπο, ξεκινώντας με το να σου δείξουν το χορευτικό της βραδιάς που όλοι οφείλουν να γνωρίζουν. Η αλληλεπίδραση είναι συνεχής με τους καλεσμένους, παρακινώντας όλους να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Lio mykonos nightclub

Η μουσική (πόσο όμορφα μπορεί να συνδυαστεί η ποπ με την όπερα και η ροκ με την κλασσική!), η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από όλους (χορευτές, τραγουδιστές, υπευθύνους υποδοχής, σερβιτόρους, πελάτες, DJs), τα εξαιρετικά κοκτέιλς και τα ενδιαφέροντα πιάτα του σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου, τα ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, τα λαμπερά κοστούμια, οι υπέροχες φωνές– όλα συνδυάζονται τόσο ιδανικά στο LíoMykonos, ακολουθώντας την πετυχημένη “συνταγή” του LíoIbiza που γιόρτασε τα 10 χρόνια του πέρσι το καλοκαίρικαι αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής της Ίμπιζα. Το φετινό show μάλιστα της Μυκόνου περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο δημοφιλή νούμερα που έχουν διασκεδάσει τα τελευταία δέκα χρόνια τους καλεσμένουςτου διάσημου cabaret–club των Βαλεαρίδων.

Lio nightclub mykonos

Η μεταμόρφωση της υπέροχης αυλής κατά τη διάρκεια της βραδιάς από ένα openair εστιατόριο σε ένα ζωντανό clubστο τέλος της είναι μια εμπειρία που δεν περιγράφεται εύκολα αν δεν την ζήσει κανείς και προφανώς δεν είναι τυχαίοτο γεγονός ότι το Lío έχει δημιουργήσει ένα brand που παραμένει για τόσα χρόνια μοναδικό.

www.liomykonos.com

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα