Η “Αθηνά” είναι ένα “οινοεστιατόριο” όπως γράφει και η μαρκίζα του, χωμένο κάπου στα στενά της Δραπετσώνας. Εκεί ο Λίβυος και η Λίλυ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και σερβίρουν ότι φέρει το καΐκι από το Αγκίστρι ή την Αίγινα. Ο χώρος είναι λιτός, με λίγα τραπέζια, αλλά εκτός από τους κατοίκους της Δραπετσώνας και των γύρω συνοικιών, μαζεύει κόσμο από κάθε περιοχή της Αττικής, καθώς στόμα με στόμα προτείνεται σαν αυθεντικό.
Σημαντικό στοιχείο του μενού – όπως είναι φυσικό – είναι το ψάρι!
Η νέα γενιά, η οποία είναι σήμερα επικεφαλής της κουζίνας, αξιοποίησε τις γνώσεις και την καλή πρώτη ύλη που υπήρχε πάντα σε ό,τι αφορά το ψάρι. Έτσι σήμερα, εκτός από εξαιρετικό ψάρι (βραστό ή ψητό), μπορείτε να δοκιμάσετε τα ωμά με βάση το ψάρι, φρέσκες γαρίδες και καραβίδες και πιθανά – αν το επιτρέπει ο καιρός – άλλα καλούδια της θάλασσας.
Πριν φύγετε, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τους λουκουμάδες ή κάποιο από τα γλυκά ημέρας και τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού. Αν είστε τυχεροί, μπορεί επίσης να πετύχετε παρέες, που μετά το φαγητό, καταλήγουν να κάνουν ένα ωραίο μουσικό live, καθώς κάποιοι απ’αυτούς παίζουν κάποιο μουσικό όργανο (κιθάρα ή μπουζούκι) και άλλοι τραγουδούν.