Μοντέρνα γαστρονομική ματιά και καθοδήγηση από τον έμπειρο σεφ Δημήτρη Παμπόρη με head σεφ της κουζίνας τον Λεωνίδα Πατσιούκα. Ελληνική κουζίνα με μοντέρνα, σύγχρονα twists με φαντασία και σωστές τεχνικές. Χώρος κομψής αισθητικής και φινέτσας με μεγάλη όμορφη βεράντα με τραπεζάκια.
Το Μανιτάρι
Θ. Σοφούλη 57, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Sofouli Center
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Όλο τον χρόνο, καθημερινά μεσημέρι – βράδυ
Είδος κουζίνας: Ελληνική σύγχρονη
Chef: Λεωνίδας Παντσιούκας
Διακρίσεις: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα), Αστέρι (FNL)
Τιμή: 25€
- 35€
Υπηρεσίες - Παροχές
Κλιματισμός
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Σερβίρει και έξω