Με αέρα εξωτερικού και σύγχρονη ματιά σε ψαροφαγικές συνταγές, οι σεφ Ελένη Ρήγα και Πελαγία Σαββαΐδου κρατούν ψηλά τον γαστρονομικό πήχη της πόλης. Θαλασσινά πιάτα με άποψη, πολύ ενημερωμένη κάβα κρασιών και αποτελεσματικό σέρβις. Μοντέρνα κομψή σάλα.
Grada Nuevo
Καλαποθάκη 14, Θεσσαλονίκη
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Όλο το χρόνο, καθημερινά μεσημέρι – βράδυ
Είδος κουζίνας: Ψάρι - Θαλασσινά
Chef: Ελένη Ρήγα , Πελαγία Σαββαϊδου
Διακρίσεις: Top Notch (Αθηνόραμα)
Τιμή: 28€
- 45€
Υπηρεσίες - Παροχές
Αξιοσημείωτη λίστα κρασιών
Κλιματισμός
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Σερβίρει και έξω