Γεύσεις με ελληνικό χρώμα και άρωμα, υλικά ντόπια και πάντα στην εποχή τους και κλασικές συνταγές. Αυτά πρεσβεύει η κουζίνα του Απόστολου Αλτάνη στο βασικό εστιατόριο του ξενοδοχείου “Hyatt Regency Thessaloniki”. Πολύ όμορφη βεράντα με μαγευτική θέα.
Ambrosia
13ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Περαίας
Ξενοδοχείο: Hyatt Regency Thessaloniki
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Όλο το χρόνο, καθημερινά μεσημέρι – βράδυ
Είδος κουζίνας: Ελληνική κλασσική
Chef: Απόστολος Αλτάνης
Διακρίσεις: Αστέρι (FNL)
Τιμή: 40€
- 55€
Υπηρεσίες - Παροχές
Κλιματισμός
Σερβίρονται τοπικές σπεσιαλιτέ
Γοητευτικό περιβάλλον
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Parking
Σερβίρει και έξω