fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Regno di Morea…ένα νέο ξενοδοχείο στολίδι μόλις άνοιξε

Regno di Morea…ένα νέο ξενοδοχείο στολίδι μόλις άνοιξε

Εδώ και λίγες μέρες στην καρδιά του ιστορικού Ναυπλίου ξεκίνησε να λειτουργεί το Regno di Morea, προσφέροντας στους επισκέπτες έναν αρμονικό συνδυασμό χαλάρωσης, οινοποσίας και εργασιακής έμπνευσης.

Πόσοι από εμάς δεν θέλουν να ξεφύγουν έστω και για λίγο από την Αθήνα ειδικά τώρα που μπήκαμε αισίως στην καλοκαιρινή περίοδο; Το Ναύπλιο σίγουρα είναι από εκείνες τις δημοφιλείς επιλογές για μικρές στιγμές απόδρασης. Σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα αμέσως αλλάζεις παραστάσεις και μπαίνεις σε μια πόλη που αποπνέει ιστορία, σφύζει από ζωή, κεντρίζει με την αρχιτεκτονική υπεροχής της και παρέχει άμεση πρόσβαση στην πρωταιρεότητα των διακοπών μας τη θάλασσα..

hotel design interior in Nauplio

Πλέον υπάρχει ένα ακόμα μέρος απόλυτα προσαρμοσμένο και εναρμονισμένο με την αισθητική και την παράδοση της πόλης και κατάλληλο για όσους θέλουν να ξεφύγουν για λίγες μέρες και να απολαύσουν τη γοητεία μιας άλλης εποχής. Μόλις φτάσετε στο εμβληματικό Δημαρχείο του Ναυπλίου ακριβώς δίπλα ξεχωρίζει το κομψό Regno di Morea, το οποίο στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό του 18 αιώνα. Τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του ξενοδοχείου έχουν γίνει αναπαλαιώσεις και φρεσκαρίσματα με απόλυτο σεβασμό όμως στην διατήρηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Έτσι παραμένει η χαρακτηριστική χρωματική παλέτα της πόλης και όλες εκείνες οι γοητευτικές λεπτομέρειες που μας ταξιδεύουν, όπως τα παλιά παραθυρόφυλλα και η εντυπωσιακή στριφογυριστή σκάλα που οδηγεί στα δωμάτια.

Μέσα σε όλα τα δωμάτια πρωταγωνιστούν τα φυσικά υλικά, το ξύλο και το μάρμαρο προσφέροντας στον επισκέπτη ένα σκηνικό διακριτικής πολυτέλειας, αλλά και ηρεμίας. Φυσικά δεν λείπουν οι πινελιές άνεσης, όπως τα κλινοσκεπάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι, τα διαφορετικά μαξιλάρια, τα προϊόντα του Βρετανικού οίκου Jo Malone και η ενδοδαπέδια θέρμανση. Για όσους δε θέλουν να παντρέψουν την διαμονή τους με εργασία στα δωμάτια υπάρχει και καλά οργανωμένο workspace με macbooks και πολύ γρήγορο Internet.

Σε ότι αφορά το φαγητό, που και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή ενός μέρους, στο ξενοδοχείο θα βρείτε ένα εξαιρετικό πρωινό δομημένο με φρέσκα υλικά επιλεγμένα από τον τόπο. Επίσης στο ισόγειο λειτουργεί το Regno di Morea wine bar, με μια πλήρως ενημερωμένη λίστα υπογεγραμμένη από τον ειδικό Δημήτρη Χατζηνικολάου. Μέσα στη λίστα θα ανακαλύψετε πολλές αξιόλογες επιλογές τόσο από τον ελληνικό όσο και τον διεθνή αμπελώνα και αξίζει να τις συνοδεύσετε με τα νόστιμα bites που προτείνονται στο μενού και τα charcuterie boards.

plateau with cheese and ham in hotel

Regno Di Morea Boutique Hotel
Βελίνη 1, 211 00
Ναύπλιο, Αργολίδα

 Web: https://www.theregnodimorea.com/

Instagram: @regnodimorea

Facebook: Regno Di Morea

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα