fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Η Πίνδος εκσυγχρονίζει το δίκτυο διανομής της με 2 σημαντικά έργα
pindos

Η Πίνδος εκσυγχρονίζει το δίκτυο διανομής της με 2 σημαντικά έργα

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος Συνεταιρισμός στην Ελλάδα και ηγέτης της Ελληνικής Πτηνοτροφίας, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του δικτύου διανομής της, ολοκλήρωσε δύο σημαντικά έργα σε συνεργασία με τις εταιρείες SKYTRACK και ALGOSYSTEMS αντίστοιχα.

Με τη SKYTRACK, ως πάροχο τηλεματικής υπηρεσίας, εξασφάλισε μια αξιόπιστη λύση Διαχείρισης του Στόλου των οχημάτων της, στοχεύοντας στην καλύτερη δρομολόγησή τους, ταχύτερο και καλύτερο service των πελατών της και αύξηση της παραγωγικότητάς της με ταυτόχρονη μείωση των κοστολογίων της. Παράλληλα με την παρακολούθηση των συνθηκών ψύξης στο σύνολο του στόλου εξασφαλίζει σταθερές θερμοκρασίες ψύξης, διασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων της στο σύνολο του πελατολογίου της.

Με την Algosystems, ως Systems Integrator στον τομέα των λύσεων Πληροφορικής, Αυτοματισμού & Ελέγχου, ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο ψηφιακής εποπτείας και διαχείρισης όλων των ψυχόμενων χώρων της εφοδιαστικής αλυσίδας του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», στα 19 Κέντρα Διανομής της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα. Στόχος του έργου είναι η εξασφάλιση σταθερών θερμοκρασιών σε ψυχόμενους χώρους και η άμεση ενημέρωση για αποκλίσεις.

Με τα δύο αυτά έργα η «ΠΙΝΔΟΣ» ολοκληρώνει πλήρως τη διαχείριση του συνόλου της ψυκτικής αλυσίδας της, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της, σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP και τον ΕΦΕΤ.Η «ΠΙΝΔΟΣ» ηγείται σταθερά στον κλάδο της πτηνοτροφίας στην Ελλάδα και πρωτοπορεί αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής σε όλα τα στάδια της καθετοποιημένης παραγωγής της, διασφαλίζοντας την ασφάλεια, την ποιότητα, τη νοστιμιά των προϊόντων της που φθάνουν στους καταναλωτές, προσφέροντας υπηρεσίες και αγαθά υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Σχετικά με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ»:

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 64 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%. Συντηρώντας πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια. Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας υπερσύγχρονος συνεταιρισμός, ανταγωνιστικός διεθνώς, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα