fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Η νέα φιάλη Cointreau αξίζει μια θέση στη φετινή Christmas gift list

Η νέα φιάλη Cointreau αξίζει μια θέση στη φετινή Christmas gift list

Είναι γνωστό ότι το γαλλικό Cointreau με τη φινετσάτη πορτοκαλένια γεύση ταιριάζει απόλυτα με τα αρώματα και τα γλυκά εδέσματα των Χριστουγέννων. Φανταστείτε να το απολαμβάνετε μετά από ένα πλούσιο, γιορτινό γεύμα σαν απεριτίφ σε συνδυασμό με μυρωδάτα μελομακάρονα, δίπλες ή ένα κομμάτι αφράτου πανετόνε. Αυτό, βέβαια, που το κάνει απολύτως αναγκαίο και δεν θα έπρέπε να λείπει από καμία σπιτική, εορταστική κάβα είναι ότι αποτελεί βασικό συστατικό σε αγαπημένα, εμβληματικά κοκτέιλ, όπως είναι η Margarita, το Cosmopolitan, το Side car, το Mai Tai κ.α. 

Η νέα φιάλη Cointreau αξίζει μια θέση στη φετινή Christmas gift list - FlagInLife

 

Διατηρώντας την ίδια μοναδική συνταγή με το πλούσιο άρωμα από φλούδες γλυκών και πικρών πορτοκαλιών από διάφορα εξωτικά μέρη του κόσμου, μας συστήνετε ξανά σε νέα εμβληματική φιάλη. Για πρώτη φορά από τη σύλληψη του Cointreau το 1849, η νέα ετικέτα δίνει έμφαση στο βασικό συστατικό του, το πορτοκάλι, ενώ στο βάθος υπάρχει μια εικονογράφηση εμπνευσμένη από το πρώτο αποστακτήριο της Cointreau, με έδρα την Angers της Γαλλίας. Το χάλκινο καπάκι του μπουκαλιού έρχεται τώρα με μια αναφορά στο savoir-faire της μάρκας ως «Distillateur-Liquoriste» και παράλληλα μας παραπέμπει στους 19 χάλκινους άμβυκες όπου γίνεται η απόσταξη, ενώ το νέο του ανάγλυφο φινίρισμα είναι εμπνευσμένο από τη φλούδα ενός πορτοκαλιού.

Φέτος τα Χριστούγεννα, που το Cointreau άλλαξε φιάλη και έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό, αποτελεί το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους τους cocktail lover φίλους σας

Απολαύστε υπεύθυνα

 

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα