fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Η Candelaria Paris στο Red Nose Bar στον Βόλο!

Η Candelaria Paris στο Red Nose Bar στον Βόλο!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα bar της Ευρώπης, θα βρεθεί σε ένα από τα καλύτερα bar της ελληνικής επαρχείας και αυτό μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει, αφού βλέπουμε όχι μόνο την Αθήνα αλλά και άλλες πόλεις να συγκεντρώνουν τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στον χώρο του Red Nose Bar θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με την συμμετοχή του Candelaria από το Παρίσι, όπου θα παρουσιαστούν ο τρόπος λειτουργίας και το mindset του Candelaria. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 21:00, θα πραγματοποιήσουν Guest Bartending πίσω από την μπάρα του Red Nose Bar με μια σειρά κοκτέιλ από τον μοναδικό κατάλογό τους.

Το Candelaria Paris, ένα πανέμορφο bar κρυμμένο στα στενά του Παρισιού, αλλά και το Νο. 76 στη λίστα του ‘’The World’s 50 Best Bars’’ για το 2022 , είναι ένα στολίδι που απαιτεί μια θέση στη λίστα οποιουδήποτε με τάση για αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό και δίψα για αποστάγματα με βάση την αγαύη.

Πίσω από την μπάρα θα βρίσκονται οι υπέροχες Patri Lozano Peral και Louise Lai, για να μυήσουν τους θαμώνες του Red Nose στην μαγεία του speakeasy bar από το Παρίσι.

Αν βρίσκεσαι στην όμορφη πόλη του Βόλου μην το χάσεις.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα