Τo Βrunch επιστρέφει στο Hyatt Regency Thessaloniki και καλωσορίζει το Εstrella, σε με μια ξεχωριστή νέα συνεργασία.
To Ηyatt Regency Thessaloniki, το κορυφαίο city resort της Ελλάδας, το πολυτελές συγκρότημα που καθιέρωσε το ξενοδοχειακό brunch στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει ανανεωμένο. Με μια νέα συνεργασία με το πρωτοπόρο εστιατόριο στο κομμάτι του brunch «Estrella» σε μια μοναδική σειρά από ξεχωριστά γαστρονομικά events. Mια αλυσίδα μηναίων γαστρονομικών ταξιδιών, με σημαντικούς καλεσμένους σεφ, εντός και εκτός συνόρων, και πρωτότυπά μαγειρικά concept, συνοδεία ζωντανών μουσικών σχημάτων με παραδοσιακούς και μοντέρνους ήχους. Τα Hyatt & Estrella σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι απόλαυσης στους βραβευμένους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης.
Τα γαστρονομικά ταξίδια ξεκινούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με μια ξεχωριστή σύμπραξη. Οι ομάδες των Nomade et Savage , του executive chef του ξενοδοχείου Απόστολου Αλτάνη, και του εστιατορίου Estrella θα χαρίσουν στους τυχερούς επισκέπτες γεύσεις και μνήμες από την Μακεδονίτικη κουζίνα.
Μια εμπειρία γεμάτη παραδοσιακές γεύσεις, με πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά, πλαι σε χόρτα και αρωματικά βότανα που απλόχερά χαρίζει η γη της Μακεδονίας. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.
Εμπνευσμένα πιάτα που τονίζουν τον τοπικό χαρακτήρα μιας κουζίνας που εμπνέεται από τις ρίζες του τόπου της.
Λαχανοντολμάδες με μανιτάρια
Ρεβυθάδα στη γάστρα με παστουρμά
Πατάτες καπνιστές με αυγό τουρσί και κρίταμα
Παντζάρια στη θράκα με εσπεριδοειδή και γαλοτύρι
Χοιρινό καπνιστό με μήλα
Λουκάνικα βουβαλίσια με μπριάμ εποχιακών λαχανικών και φρούτων
Αντικριστό αρνί με χόρτα φρικασέ
Είναι μερικά από τα πιάτα που θα γεμίσουν μυρωδιές τον αέρα του Hyatt, πλάι σε χαρακτηριστικές δημιουργίες από τον ολοκαίνουριο κατάλογο του Estrella, όπως:
Τυρόψωμο Αλοννήσου, με φέτα και θυμαρίσιο μέλι
Κουλούρι Θεσσαλονίκης με αβγά scrambled, φέτα Χαλκιδικής, ντοματίνια κονφί και φρέσκα μυρωδικά
Προζυμένιο ψωμί με χειροποίητο παστράμι, μαγιονέζα ταρτάρ, σπανάκι και παλαιωμένο cheddar
Flatbread καπνιστή μελιτζάνα, χαλούμι, τοματίνια κονφί, glaze μαυροδάφνης
Pancakes χαρουπιού, με βιολογικό ταχίνι Έβρου και πευκόμελο Χαλκιδικής
Την γαστρονομική εμπειρία απογειώνει η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη. Ένα κουαρτέτο πνευστών και εγχόρδων με κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι, σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.
Απολαύστε την ελληνική γαστρονομία μέσα από παραδοσιακές και σύγχρονες φόρμες, στους χώρους ενός κορυφαίου ξενοδοχειακού προορισμού, σαν του Hyatt Regency Thessaloniki.
Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί)
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 13:00 – 17:00Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 2 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 2 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου.