fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Hyatt Regency Thessaloniki Goes on Brunch

Hyatt Regency Thessaloniki Goes on Brunch

Τo Βrunch επιστρέφει στο Hyatt Regency Thessaloniki και καλωσορίζει το Εstrella, σε με μια ξεχωριστή νέα συνεργασία.

To Ηyatt Regency Thessaloniki, το κορυφαίο city resort της Ελλάδας, το πολυτελές συγκρότημα που καθιέρωσε το ξενοδοχειακό brunch στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει ανανεωμένο.  Με μια νέα συνεργασία με το πρωτοπόρο εστιατόριο στο κομμάτι του brunch «Estrella» σε μια μοναδική σειρά από ξεχωριστά γαστρονομικά events. Mια αλυσίδα μηναίων γαστρονομικών ταξιδιών, με σημαντικούς καλεσμένους σεφ, εντός και εκτός συνόρων, και πρωτότυπά μαγειρικά concept, συνοδεία ζωντανών μουσικών σχημάτων με παραδοσιακούς και μοντέρνους ήχους. Τα Hyatt & Estrella σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι απόλαυσης στους βραβευμένους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης.

Hyatt Regency Thessaloniki Goes on Brunch - FlagInLife

Τα γαστρονομικά ταξίδια ξεκινούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με μια ξεχωριστή σύμπραξη. Οι ομάδες των Nomade et Savage , του executive chef του ξενοδοχείου Απόστολου Αλτάνη, και του εστιατορίου Estrella θα χαρίσουν στους τυχερούς επισκέπτες γεύσεις και μνήμες από την Μακεδονίτικη κουζίνα.

Μια εμπειρία γεμάτη παραδοσιακές γεύσεις, με πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά, πλαι σε χόρτα και   αρωματικά βότανα που απλόχερά χαρίζει η γη της Μακεδονίας.  Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

Εμπνευσμένα πιάτα που τονίζουν τον τοπικό χαρακτήρα μιας κουζίνας που εμπνέεται από τις ρίζες του τόπου της.

 

Hyatt Regency Thessaloniki Goes on Brunch - FlagInLife

Λαχανοντολμάδες με μανιτάρια

Ρεβυθάδα στη γάστρα με παστουρμά

Πατάτες καπνιστές με αυγό τουρσί και κρίταμα

Παντζάρια στη θράκα με εσπεριδοειδή και γαλοτύρι

Χοιρινό καπνιστό με μήλα

Λουκάνικα βουβαλίσια με μπριάμ εποχιακών λαχανικών και φρούτων

Αντικριστό αρνί με χόρτα φρικασέ

Είναι μερικά από τα πιάτα που θα γεμίσουν μυρωδιές τον αέρα του Hyatt, πλάι σε χαρακτηριστικές δημιουργίες από τον ολοκαίνουριο κατάλογο  του Estrella, όπως:

Τυρόψωμο Αλοννήσου, με φέτα και θυμαρίσιο μέλι

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με αβγά scrambled, φέτα Χαλκιδικής, ντοματίνια κονφί και φρέσκα μυρωδικά

Προζυμένιο ψωμί με χειροποίητο παστράμι, μαγιονέζα ταρτάρ, σπανάκι και παλαιωμένο cheddar

Flatbread καπνιστή μελιτζάνα, χαλούμι,  τοματίνια κονφί, glaze μαυροδάφνης

Pancakes χαρουπιού, με βιολογικό ταχίνι Έβρου  και πευκόμελο Χαλκιδικής

Την γαστρονομική εμπειρία απογειώνει η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη. Ένα κουαρτέτο πνευστών και εγχόρδων με κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι, σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Απολαύστε την ελληνική γαστρονομία μέσα από παραδοσιακές και σύγχρονες φόρμες, στους χώρους ενός κορυφαίου ξενοδοχειακού προορισμού, σαν του Hyatt Regency Thessaloniki.

Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  13:00 – 17:00Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 2 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 2 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα