fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
/
FAME: Tο νέο πολυπόθητο άρωμα του Paco Rabanne

FAME: Tο νέο πολυπόθητο άρωμα του Paco Rabanne

Το νέο γυναικείο άρωμα του Οίκου χαρακτηρίζεται ως παιχνιδιάρικο, αισθησιακό, ακαταμάχητα Παριζιάνικο κι εμβληματικό

Με μούσα την Αμερικανίδα ηθοποιό Elle Fanning, το νέο άρωμα FAME του Οίκου Paco Rabanne ενσαρκώνει τη γυναίκα του σήμερα. Εκθαμβωτική, με αυτοπεποίθηση και πολύπλευρη,όπως και οι εμβληματικές μούσες του διάσημου σχεδιαστή μόδας,που ήταν μοντέρνες και ταυτόχρονα διαχρονικές.

Γυναίκες-είδωλα, που χάραξαν τον δρόμο σε μια νέα εποχή θηλυκότητας και διαχρονικού στυλ, όπως η Jane Fonda στο “Barbarella”, η Audrey Hepburn στο “Two for the Road”, η Brigitte Bardot και η Françoise Hardy. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μούσες του Οίκου που φόρεσαν και ανέδειξαν το πρωτοποριακόchainmailφόρεμα του διάσημου σχεδιαστή.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα για να γιορτάσουμε τη σύγχρονη δημιουργική γυναίκα, με ένα πρωτοποριακό, χαρακτηριστικά θηλυκό άρωμα που εσωκλείεται σε ένα μοντέρνο μπουκάλι, εμπνευσμένο από τα εμβληματικά σχέδια του Paco Rabanne.

FAME:  Ένα iconic μπουκάλι, αντικείμενο πόθου

To μπουκάλι, με το έντονο και πρωτοποριακό design, ενσαρκώνει το φουτουριστικό στυλ που καθιέρωσε ο διάσημος Οίκος.

Σχεδιασμός πολύτιμος όσο ένα κόσμημα, πολυπόθητος όσο και η chain mail τσάντα του 1969 και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικος όπως το διαχρονικό chain mail φόρεμα του Οίκου, που έχουν αναδείξει οι εκθαμβωτικές μούσες του Paco Rabanne. Γιατί το FAME, δεν θα μπορούσε παρά να είναι γένος «θηλυκού».

Σχεδιασμένο με την τεχνική – σήμα κατατεθέν του Paco Rabanne, το FAME αναδεικνύει το διάσημο chainmail φόρεμα του Οίκου, αποτελούμενο από πολλαπλά μεταλλικά συμπλέγματα μικρών πλακιδίων και φυσικά το απόλυτο αξεσουάρ μιας σταρ, ένα ζευγάρι μαύρα cat-eye γυαλιά ηλίου.

FAME: Tο νέο πολυπόθητο άρωμα του Paco Rabanne - FlagInLife

FAME: Το άρωμα που ενδυναμώνει την εσωτερική σου λάμψη

Τολμηρό, ακαταμάχητο, συνώνυμο της avant-garde πολυτέλειας, το FAMEεκπέμπει έναν θαρραλέο αισθησιασμό. Η καινοτόμος σύνθεσή του, έχει δημιουργηθεί στην Grasse της Γαλλίας,από πολύτιμες, εξατομικευμένες και βιώσιμες πρώτες ύλες, που αποκτήθηκαν μέσω προηγμένης τεχνολογίας, με το 90% των συστατικών του να είναι φυσικής προέλευσης.

Την ταλαντούχα ομάδα των αρωματοποιών που έχουν δημιουργήσει το FAME, πλαισιώνουν μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα του κλάδου, όπως οι: Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas και Fabrice Pellegrin. Μια ομάδα, που με τη δημιουργική της δεξιότητα και την απαράμιλλη τεχνογνωσία της, δημιούργησε μια πρωτοποριακή σύνθεσημε καινοτόμα αρωματικά στοιχεία.

Πλούσιες νότες από ώριμο μάνγκο, αγνό λεπτό αέρινο γιασεμί, και νότες από αισθησιακό λιβάνι, συναντώνται για πρώτη φορά σε ένα άρωμα, και εσωκλείονται στο μπουκάλι του FAME.

«Οι αρωματικές νότες του λιβανιού είναι αυτές που χαρίζουν την αρωματική υπογραφή του Paco Rabanne. Για να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο άρωμα, επιλέξαμε τρία είδη λιβανιού, που περικλείουν νότες εθιστικής ζεστασιάς με βανίλια και σανδαλόξυλο. Για να αποπνέει ακόμα περισσότερη θηλυκότητα, προσθέσαμε μια νέα καινοτόμα ποιότητα αρώματος γιασεμιού και απολαυστικές, πολύχρωμες νότες εξωτικού μάνγκο. Το FAME είναι το πρώτο γυναικείο άρωμα, γεμάτο αντιθέσεις. Αισθησιακό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό και ελεύθερο. Eίναι όλα εκείνα που αντιπροσωπεύει η γυναίκα του οίκου».

Dora Baghriche, οραματιστής αρωματοποιός του FAME

Μια πρωτοποριακή «συμφωνία» από νότες μάνγκο

Σε έναν τολμηρό, απροσδόκητο συνδυασμό, το κυρίαρχο συστατικό του FAME, προσφέρει τις φρουτώδεις αρωματικές του νότες, μέσα από μια πολυσύνθετη διαδικασία. Καθώς το σπάνιο συστατικό του μάνγκο δεν μπορεί να αποσταχθεί, έχει αποδοθεί τεχνικά, αποκλειστικά για τον Οίκο στο εργαστήριο αρωματοποιίας στην Grasse.

Η σύνθεση: Tailor-made, προηγμένες, eco-friendly πρώτες ύλες.

Με οδηγό τους την πολυτέλεια και την καινοτομία, η κορυφαία ομάδα αρωματοποιών του Οίκου PacoRabanne,συγκέντρωσε για πρώτη φορά μια σειρά κύριων συστατικών που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά και δημιούργησαν το FAME.

Avant- garde γιασεμί από την Grasse

Το γιασεμί ήταν πάντα πρωταγωνιστής στην υψηλή τέχνη της αρωματοποιίας. Για τη δημιουργία του FAME, οι νότες γιασεμιού αναδεικνύονται όπως δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν, χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία, micro-liquid. Μέσα από μια προηγμένη διαδικασία εκχύλισης ,το νερό που περικλείεται στον ανθό γιασεμιού, αιχμαλωτίζεται με στόχο να αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις νότες γιασεμιού.

Εξατομικευμένο μείγμα λιβανιού

Τα δάκρυα λιβανιού, προέρχονται από την μακρινή Σομαλιλάνδη. Συλλέγονται με το χέρι από τον γηγενή πληθυσμό της χώρας, ενώ η πιστοποίηση Responsible Sourcing το 2021, διασφαλίζει τη δέσμευση του Οίκου για βιώσιμη συλλογή των δακρύων λιβανιού, την κοινωνική ευθύνη και τις αρχές Δίκαιου Εμπορίου.

FAME: Tο νέο πολυπόθητο άρωμα του Paco Rabanne - FlagInLife

Ένα άρωμα, με πρωτοποριακή σύνθεση στην τέχνη της αρωματοποιίας… Τόσο πολύπλευρο και συναρπαστικό όσο οι γυναίκες Paco Rabanne του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Γιατί το FAME δεν έχει να κάνει με τη διασημότητα. Είναι ένα συναίσθημα. Είναι συγκίνηση. Είναι το άρωμα σου.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα