fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
/
Εσύ, πως νιώθεις σήμερα;
DKNY_PR_Layouts

Εσύ, πως νιώθεις σήμερα;

Η νέα καμπάνια της DKNY “Today I feel” είναι μία ωδή στην αυτοέκφραση

Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY έχει τον τίτλο “TODAY I FEEL” και μας καλεί να νιώσουμε…o εαυτός μας! Η αυτοέκφραση ξεκινά με το να νιώθουμε κάθε συναίσθημα – τοκαλό, το κακό, το απερίγραπτο – και μεγιστοποιείταιμε την εμπειρία. Η DKNY μας προτρέπει να φορέσουμεαυτό που αισθανόμαστεκαι να τα νιώσουμε όλα εις βάθος. Ντυνόμαστε για να εκφράζουμε την κάθε πλευρά μας. Κάνουμε τη δουλειά και το πάθος μας όταν δεν μας βλέπει κανείς, αλλά ακόμη και όταν είναι όλοι εκεί. Δεν ζητούμε άδεια. Είμαστε χωρίς φόβο ο εαυτός μας.

Για τη Φθινοπωρινή καμπάνια 2022, η DKNY έχει συμπεριλάβει ένα ευρύ και ιδιαίτερο καστ ταλέντωνπου περιλαμβάνει το μοντέλο ιθαγενών Αμερικανών και ακτιβίστρια για την προστασία της γης Quannah Chasinghorse, τον παγκόσμιο πρωταθλητή ξιφομαχίας Miles Chamley-Watson, την ροκ σταρ και ακτιβίστρια Julia Cumming και την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια – στιχουργό Yendry, μετατρέποντάς τους σε πρωταγωνιστές της “TODAY I FEEL” εκστρατείας. Η καμπάνια γιορτάζει και στηρίζει τη συναισθηματική άνεση και ελευθερία όλων όσων μοιράζονται την αλήθεια τους και εκφράζονται μέσω του ντυσίματός τους ανάλογα με το πως νιώθουν εκείνη τη δεδομένη στιγμή/ημέρα.

Εσύ, πως νιώθεις σήμερα; - FlagInLife

Μία άκρως εντυπωσιακή καμπάνια πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ατόμων, που φωτογραφήθηκαν σε απροσδόκητα και δυναμικά πορτρέτα του φωτογράφου Sam Rock και σε creative direction του Edward Bowleg, αποτυπώνοντας τον ακατέργαστο και αισιόδοξο παλμό της Νέας Υόρκης. Τα ατομικά πορτρέτα έχουν ως φόντο διάφορες τοποθεσίες της πόλης, όπως το Lower East Side και το Brooklyn rooftop. Αγκαλιάζοντας το καλλιτεχνικό πνεύμα των πρωταγωνιστών, η καμπάνια αντανακλά την ενέργεια αυτή, αποτυπώνοντας τα μοναδικά συναισθήματα που προκαλούν αυτές οι τοποθεσίες. Οι λεζάντες σε κάθε φωτογραφία παρουσιάζουν μια σειρά από διαφορετικές διαθέσεις, εμπειρίες και ιδανικά των σύγχρονων Νεοϋρκέζων. Η Chasing horse επέλεξε τη φράση “Today I Feel Mischievous“, η Yendry “Today I Feel Grateful“, ενώ η Cumming “Today I Feel Electric“.

Η DKNY, μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας TODAY I FEEL”, μας προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πώς αισθανόμαστε σήμερα. Για τις ανάγκες της καμπάνιας, οι πρωταγωνιστές φορούν ρούχα της νέας φθινοπωρινής συλλογής ενώ εκφράζονται μέσα από ένα σύνολο λεκτικών συναισθημάτων που απεικονίζουν την πραγματική τους διάθεση. Τα ρούχα της συλλογής, εντυπωσιακά και στο πνεύμα ενός φθινοπωρινού αισθήματος ελευθερίας. Καρό σακάκια, vegan δερμάτινα κομμάτια και statement πανωφόριαγια εκείνη, αθλητικά σετ, μοντέρνα ραπτική και basicκομμάτια για εκείνον.

Έχουμε τη δύναμη να φοράμε αυτό που νιώθουμε και η DKNY μας ενθαρρύνει να εκφράσουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας με τον τρόπο που ντυνόμαστε. Να μην αφήσουμε κανέναν να ορίσει ποτέ τι φοράμε ή πως νιώθουμε.

Μπορεί κάποιος να νιώθει αυτοπεποίθηση σε ένα μίνι φόρεμα με print,ενώ κάποιος άλλος να νιώθει coolμε μία δερμάτινη καπαρντίνα και μπότες ή ακόμη να νιώθει χαλαρός με το σετ γυμναστικής του. Σκοπός της καμπάνιας είναι να δείξουμε αυτό ακριβώς που νιώθουμε.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ψυχικής Υγείας (NAMI – National Alliance on Mental Illness), σχεδιάστηκε ένα μοναδικό customTODAY I FEEL” t-shirt που μας προτρέπει να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας. Καλεί τους καταναλωτές, αλλά και τους διάσημους να “φωνάξουν” τη ρευστότητα των συναισθημάτων τους, μέσω ενός συνεχή αγώνα για την αυτοέκφραση στην Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία, αλλά και κάθε ημέρα.

Εσύ, πως νιώθεις σήμερα; - FlagInLife

Το hashtag #IFeelDKNY ξεκινά το ταξίδι του ανά τον κόσμο,εμπνέοντάς μας να “φωνάξουμε προς τα έξω” αυτό που αισθανόμαστε!

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα