fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Έρχεται το «Athens Rum & Whisky Festival»

Έρχεται το «Athens Rum & Whisky Festival»

Το μεγαλύτερο Pre-Christmas event για το ρούμι και το ουίσκι, έρχεται στο ομορφότερο νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας.

Για 2 ημέρες, Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στους τρεις ορόφους του Αμαλίας 36 σας περιμένουν εκατοντάδες ετικέτες σε ρούμι και ουίσκι, premium και ultra premium φιάλες, λανσαρίσματα και πρώτες παρουσιάσεις αποσταγμάτων, cocktails από τα καλύτερα bars της πόλης, γευσιγνωσίες, μουσική και custom εμπειρίες.

Θα έχετε την δυνατότητα να γευτείτε δεκάδες κορυφαία παλαιωμένα αποστάγματα, ενώ θα διασκεδάσετε με μουσικές γνωστών μουσικών παραγωγών και με κοκτείλ από το κορυφαίο Baba au Rum, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο The Bar Corner το βράδυ 8 μ.μ.-12 π.μ. θα φιλοξενούνται guest βάρδιες από κορυφαία μπαρ της πόλης: Barro Negro, Line, The Clumsies, The Bar in Front of the Bar.

Στους 3 ορόφους του Φεστιβάλ, θα συναντήσετε το πληρέστατο εκθεσιακό κομμάτι, τα Experience Rooms με τις custom made εμπειρίες, αίθουσες σεμιναρίων και γευσιγνωσιών, σπουδαία bar για να απολαύσετε cocktail, το καθιερωμένο Premium Lounge καθώς και shop για να πραγματοποιήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

Έρχεται το «Athens Rum & Whisky Festival» - FlagInLife

Με το βασικό εισιτήριο εισόδου, θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στα Experience Rooms στον πρώτο όροφο, να γνωρίσετε τους Master Distillers, Brand Ambassadors και εκπροσώπους σπουδαίων αποσταγμάτων και να μιλήσετε μαζί τους, δοκιμάζοντας εξαιρετικά αποστάγματα. Στο ισόγειο, θα παρακολουθήσετε σεμινάρια και γευσιγνωσίες, και φυσικά θα περιηγηθείτε στα stands των εκθετών στον  2ο όροφο και θα μυηθείτε σε δεκάδες ετικέτες από ουίσκι και ρούμι.

Τo premium εισιτήριο σας δίνει access στο Premium Lounge και δυνατότητα να γευτείτε 4 αποστάγματα ειδικής εμφιάλωσης με τιμή που ξεπερνά τα 150€ στο ράφι. Επίσης, οι κάτοχοι Premium εισιτηρίου (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην γευσιγνωσία λανσαρίσματος του φετινού The Macallan Harmony. Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι του Premium εισιτηρίου, μπορούν να πάρουν μέρος στις ειδικές γευσινωσίες που θα πραγματοποιήσει το Greek Whisky Association ειδικά για το «Athens Rum & Whisky Festival», με τις συλλεκτικές εμφιαλώσεις του και να παρακολουθήσετε ένα line up σεμιναρίων και γευσιγνωσιών.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα για να γευτούμε ξεχωριστά αποστάγματα και να περάσουμε καλά με τους φίλους μας. Οι λάτρεις του ουίσκι και του ρούμι, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν να δοκιμάσουν ακόμη και να αγοράσουν επί τόπου τα spirits της προτίμησής τους για δώρα ή για τα εορταστικά get together. Στο in house shop από την Cava Canava μπορείτε να αγοράσετε τα αποστάγματα που θα δοκιμάσετε, ενώ στο coffee & food corner θα βρείτε σνακ και καφέ.

Έρχεται το «Athens Rum & Whisky Festival» - FlagInLife

Amalias 36: Λεωφ. Βας. Αμαλίας 36, Σύνταγμα, Αθήνα (απέναντι από το Ζάππειο)

Παρασκευή 9/12: 4 μ.μ. – 12 π.μ.

Σάββατο 10/12: 3:30 μ.μ. – 12 π.μ.

Πληροφορίες εισιτηρίων από viva.gr:

Μονοήμερο εισιτήριο (ατομικό) γενικής εισόδου: 20 ευρώ (περιλαμβάνει εισιτήριο γενικής εισόδου με πρόσβαση/tasting στο βασικό εκθεσιακό κομμάτι, πρόσβαση στα περισσότερα experience rooms, σε γευσιγνωσίες και σεμινάρια, δυνατότητα αγοράς cocktail από τα Cocktail Bars).

Μονοήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου (για 2 άτομα): 35 ευρώ (περιλαμβάνει 2 εισιτήρια γενικής εισόδου με πρόσβαση/tasting στο βασικό εκθεσιακό κομμάτι, πρόσβαση στα περισσότερα experience rooms, σε γευσιγνωσίες και σεμινάρια, δυνατότητα αγοράς cocktail από τα Cocktail Bars).

Premium εισιτήριο (ατομικό) για μία ημέρα: 40 ευρώ (περιλαμβάνει εισιτήριο γενικής εισόδου με πρόσβαση/tasting στο βασικό εκθεσιακό κομμάτι, είσοδο στο Premium Lounge με 4 κουπόνια γευσιγνωσίας για τις premium ετικέτες, πρόσβαση στα exclusive Experience Rooms (περιορισμένος αριθμός) και σε επιπλέον γευσιγνωσίες και σεμινάρια, δυνατότητα αγοράς cocktail από τα Cocktail Bars).

Premium εισιτήριο για μία ημέρα (για δύο άτομα): 65 ευρώ (περιλαμβάνει 2 εισιτήρια γενικής εισόδου με πρόσβαση/tasting στο βασικό εκθεσιακό κομμάτι, 2 εισόδους στο Premium Lounge με 6 κουπόνια γευσιγνωσίας για τις premium ετικέτες, 2 προσβάσεις στα exclusive Experience Rooms (περιορισμένος αριθμός) και σε επιπλέον γευσιγνωσίες και σεμινάρια, δυνατότητα αγοράς cocktail από τα Cocktail Bars).

Ακολουθήστε το flaginlife.gr στο Google News για να λάβετε τις τελευταίες ειδήσεις, κριτικές και συμβουλές για το ποτό, τη διασκέδαση, το φαγητό και τα ταξίδια.

Περισσότερα