fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Δυνατά live και μουσικά events από τα TGI Fridays™
KOLONAKI_POST_90s PARTY

Δυνατά live και μουσικά events από τα TGI Fridays™

Πώς γίνεται κάθε μέρα να είναι Παρασκευή; Tα TGI Fridays™ πιστά στον σκοπό τους να μας χαρίζουν Fridays Vibes και feels ανεξαρτήτως ημέρας, δημιούργησαν μια σειρά από θεματικές βραδιές για όλο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στα καταστήματα TGI Fridays™ στο Κολωνάκι και στο Σύνταγμα. Live performances, stand-up comedy, interactive bartending και όχι μόνο, συνθέτουν την πιο cool ατζέντα της πόλης.

Έτσι λοιπόν, κάθε Πέμπτη στα TGI Fridays™ στο Κολωνάκι, στα decks θα βρίσκεται o DJ@itsMaikl δίνοντας ρυθμό σε ένα pop 90s party με αγαπημένες επιτυχίες, signature bar food επιλογές και μοναδικά cocktails.

Τις Παρασκευές τα TGI Fridays™ στο Κολωνάκι δημιουργούν το δικό τους Mixology Lab, όπου μπορεί κανείς να μάθει τα μυστικά των Fridays™ Cocktails. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι στην ταινία Cocktail, ο Tom Cruise εκπαιδεύτηκε από έναν TGI Fridays™ bartender για το ρόλο του. Δεν έχεις παρά να μπεις μέσα στο bar, να φτιάξεις το αγαπημένο σου cocktail παρέα με τους έμπειρους Fridays™ bartenders και να απολαύσεις τη δημιουργία σου στη μισή τιμή!

Τι πιο διασκεδαστικό απο ένα σαββατόβραδο με ΗΙΤ 88,9 και φυσικά…όλα τα hit αλλά και τις απολαυστικές δημιουργίες των TGI Fridays™! Γνωστοί και αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Hit 88,9 όπως οι Ελένη Μανουσάκη, Μαίρη Μαργέλη και Κατερίνα Ψιμοπούλου μας υποδέχονται κάθε Σάββατο στα decks!

KAPNIKAREAS_POST_Double Impact

Στην οδό Καπνικαρέας, οι Παρασκευές έχουν αέρα από Λατινική Αμερική με τους Patatititi να μας ξεσηκώνουν υπό τους ρυθμούς της salsa, της bachata και του merengue, χορευτές που θα μας παρασύρουν στο χορό δείχνοντάς μας τα βήματα και όλες τις TGI Fridays™ margaritas στα 5 ευρώ!

Τα cool street vibes της πόλης έρχονται στο LOFT των TGI Fridays™ στο Σύνταγμα κάθε Σάββατο με live performances από urban καλλιτέχνες όπως οι Hermaphrodite’s Child που θα βρίσκονται στα TGI Fridays™ για όλο τον Οκτώβρη ενώ τη σκυτάλη παίρνουν οι Gary Frad και Jon Voyager για τον Νοέμβρη.

Η γνωστή και αγαπημένη stand-up comedy βραδιά Double Impact, έρχεται για 8 τελευταίες παραστάσεις στo Loft στα TGI Fridays™ Συντάγματος. Οι Ηλίας Φουντούληςκαι Άγγελος Σπηλιόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους on stage σε μια ξεκαρδιστική παράσταση γεμάτη αστείες ιστορίες, σουρεαλιστικές παρομοιώσεις, παρατηρήσεις για την καθημερινότητα και φυσικά απολαυστικά λογοπαίγνια.

Ραντεβού εκεί!

ALL KAPNIKAREAS - KOLONAKI EVENTS_POST

TGI Fridays™ Κολωνάκι
Νεοφύτου Βάμβα 2, 106 74
Τηλ: 210 722 7721

  • 90s Party: Κάθε Πέμπτη στα TGI Fridays™ Κολωνακίου και ώρα 21:00
  • Mixology Lab: Κάθε Παρασκευή στα TGI Fridays™ Κολωνακίου και ώρα 20:00.
  • Hit 88,9 Nights: Κάθε Σάββατο στα TGI Fridays™ Κολωνακίου και ώρα 21:00.

TGI Fridays™ Σύνταγμα
Καπνικαρέας 3, 105 63
Τηλ: 210 3319603

  • Latin Nights: Κάθε Παρασκευή στα TGI Fridays™ Συντάγματος και ώρα 21:30.
  • Live performances: Κάθε Σάββατο στο Loft στα TGI Fridays™ Συντάγματος και ώρα 21:00.
  • Double Impact: Κάθε Κυριακή στα TGI Fridays™ Συντάγματος και ώρα 21:00./ Είσοδος: 8€ με ποτό (cocktail, μπίρα Heineken Silver Draft 250ml ή ποτήρι κρασί).Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ

 TGI FRIDAYS™
www.tgifridays.gr
Follow @tgifridaysgr
Facebook | Instagram | Tiktok

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα