Το Koutsou & Co είναι ένας από τους λίγους χώρους φαγητού της Αθήνας που οι λέξεις Angus, Shiitake κλπ. όχι μόνο δεν έχουν πέραση, άλλα είναι απλά εξοστρακισμένες. Η Αργυρώ Κουτσού μοιάζει σαν ένας θεματοφύλακας της παράδοσης, κάτι σαν Διγενής που δεν φυλάει τα σύνορα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, αλλά προστατεύει τα σύνορα των ελληνικών γεύσεων ή ό,τι, τελοσπάντων, έχει απομείνει από αυτές.
Η πρόταση που κάνει το Koutsou & Co είναι σχεδόν δωρική, καθώς αποτελείται από έναν μικρό αριθμό πιάτων, περίπου 12 την ημέρα. Μπορεί να μην είναι πολλά και να μη δίνουν την εντύπωση εκείνη των μεγάλων καταλόγων ή των σύνθετων μενού. Έχει όμως ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ξαναθυμίζει, σε όσους έχουν την απαραίτητη ιστορική μνήμη, τα μαγειρέματα της μάνας τους και στους νεότερους, τη γεύση και την αξία της παραδοσιακής κουζίνας.
Στα μενού της, τα οποία αλλάζουν σχεδόν καθημερινά, θα συναντήσετε ονόματα πιάτων όπως: αρνάκι λαδορίγανη, μακαρόνια με κιμά, αρακά, σούπα από γίδα αμελέτητα, τηγανητές πατάτες κομμένες στο χέρι με αυγό και κιμά, σπλήνα γεμιστή και πολλά άλλα. Η Αργυρώ είναι κατά βάση μαγείρισσα της κατσαρόλας, κάτι το οποίο στη σύγχρονη εστίαση κοντεύει πλέον να ξεχαστεί. Κι όμως, αυτό το είδος μαγειρικής έχει πάμπολλες αρετές και χαρίζει ένα είδος απόλαυσης που κοντεύουμε να ξεχάσουμε. Η Αργυρώ όμως, το κρατάει ακόμα ζωντανό.