Bistrot – εστιατόριο.Όπως και να το ονομάσεις η Μέθη είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο αισθάνεσαι άνετα ειδικά αν σου αρέσει το φαγητό σε συνδυασμό με το κρασί. Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος ξεκίνησε αρχικά σαν κάβα κρασιών. Η πορεία όμως οδήγησε την Μέθη σε μια πιο σύνθετη κατεύθυνση. Η Μέθη βρίσκεται σε μία, μάλλον άχαρη περιοχή, καθαρά εμπορικού προσανατολισμού. Σε ό,τι αφορά τη βραδινή έξοδο, τα κλειστά καταστήματα δεν φαίνεται να ενοχλούν τους νυχτερινούς επισκέπτες της περιοχής.
Σήμερα είναι ένας χώρος φαγητού που χαρακτηρίζεται από μια κουζίνα που προτείνει ευχάριστες γεύσεις, οι οποίες ενίοτε έχουν τη ρίζα τους στην ελληνική κουζίνα. Η σεφ προτείνει ενδιαφέρονται πιάτα. Σταχυολογούμε σχετικά την τάρτα με μοσχαρίσιο κιμά και κατσικίσιο κορμό τυριού chèvre, τα πρόβεια μπιφτεκάκια με σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης και χειροποίητα chips πατάτας, καθώς και τα χειροποίητα ζυμαρικά Girella γεμιστά με κατσικίσιο τυρί, ξύσμα lime και σάλτσα από nduja.
Αυτός που επισκέπτεται τη Μέθη έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και ακριβά κρασιά που προσφέρονται ακόμη και σε ποτήρι, σε λογικές τιμές χάρη στην τεχνολογία Coravin. Σε μια εποχή που η πρωτοτυπία της γευστικής πρότασης λειτουργεί καταλυτικά για την επιλογή ενός χώρου ψυχαγωγίας, η Μέθη είναι μια πρόταση με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.