Η δημοφιλής γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων που έγινε γνωστή στόμα με στόμα, με μια ελληνική ποιοτική κουζίνα η οποία ξυπνά συναισθήματα και δίνει έμφαση στη νοστιμιά. Ο έμπειρος και βραβευμένος σεφ Θωμάς Μάτσας έχει δημιουργήσει ένα μικρό και ευέλικτο μενού που ακολουθεί την εποχικότητα, με προσεγμένα, comfort πιάτα που συνδυάζουν τις καινοτομίες και τις πρακτικές της σύγχρονης ποιοτικής γεύσης με τις παραδόσεις της Ελληνικής υπαίθρου. Η ελληνική πρώτη ύλη πρωταγωνιστεί στις γευστικές προτάσεις που είναι ιδανικές για sharing με την παρέα, πιάτα στη μέση, που καλύπτουν όλα τα γούστα. Το φαγητό συνοδεύει μια έξυπνα σχεδιασμένη wine list, με επιλογές αποκλειστικά από τον Ελληνικό αμπελώνα.
Όλα αυτά θα τα απολαύσετε σε ένα μοντέρνο, δροσερό και ανάλαφρο χώρο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, διαθέτοντας τραπέζια τόσο στην εσωτερική, μίνιμαλ αλλά cosy σάλα, όσο και στον εξωτερικό χώρο, κάτω από μια μοντέρνα πέργκολα. Το ξύλο και οι γήινοι τόνοι κυριαρχούν στον μοντέρνο, φωτεινό χώρο με τις μεγάλες τζαμαρίες και την κατάφυτη οροφή να δημιουργούν μια αίσθηση χαλάρωσης και ευφορίας. Ένα ξύλινο πλέγμα χωρίζει την κουζίνα από τη σάλα και το μπαρ, σε ένα καλοδουλεμένο εστιατόριο που δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες και στη φιλοξενία, προσφέροντας μια εξαιρετική συνολική εμπειρία.