Ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη, αλλά το μυαλό (και το στομάχι μου!) ταξιδεύει παντού. Η αγάπη μου για τη μαγειρική ξεκίνησε από τα φαγητά της μαμάς μου — εκείνα τα αρώματα που σε κάνουν να θες πάντα «μια μπουκιά ακόμα». Από τότε μπήκα για τα καλά στην κουζίνα και δεν ξαναβγήκα: μαγειρεύω, δοκιμάζω, στρώνω τραπέζια για φίλους και φροντίζω να τους στέλνω όλους χορτάτους και χαρούμενους στο σπίτι. Είμαι τρελός με την ιαπωνική κουζίνα (μπορώ να τρώω σούσι και ράμεν κάθε μέρα χωρίς να βαρεθώ!), φίλος του καλού κρέατος – γιατί μια σωστά ψημένη μπριζόλα ή ένα ζουμερό κομμάτι κρέας είναι εμπειρία από μόνο του και λάτρης του ουίσκι, που το απολαμβάνω όπως του αξίζει – το… «συζητάω». Όσο για την ελληνική κουζίνα; Ένα πράγμα θα πω: γεμιστά! Θα μπορούσα να ζήσω μια ζωή τρώγοντας μόνο αυτό το φαγητό.
Ταξιδεύω με έναν στόχο: να πάω σε όλο τον κόσμο για να δοκιμάσω γεύσεις! Από street food πάγκους που δεν πλησιάζει κανείς μέχρι μενού υψηλής γαστρονομίας σε εστιατόρια με αστέρια, για μένα όλα έχουν αξία. Αν έχει ιστορία και γεύση που μένει, τότε έχει θέση στη γαστρονομική μου λίστα. Για μένα το φαγητό δεν είναι μόνο καύσιμο, είναι τρόπος ζωής, είναι χαρά, είναι αφορμή να φέρνω ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι και να δημιουργώ στιγμές που δεν ξεχνιούνται. Πλέον περήφανος γονιός ενός υπέροχου παιδιού, που με γεμίζει χαρά, έχω θέσει ως στόχο, να μάθει να τρώει καλά, να αγαπά το φαγητό και να το χαίρεται όπως κι εγώ.