Περιβάλλον Μεσοπολέμου. Ένα κτίσμα των αρχών του 20ού αιώνα με την κλασική αυλή, πολύ καλή για το καλοκαίρι, και αρκετά απλούς εσωτερικούς χώρους. Ο Τάσος Μαντής ο όποιος είδε το όνομα του να ανεβαίνει στο στερέωμα της αθηναϊκής εστίασης, ξεκίνησε την καριέρα του από την Hytra. Αν και η κουζίνα του εκεί δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά όχι και αδιάφορο, στο Soil η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη. Η πρόταση που κάνει (ένα σετ μενού) είναι ενδιαφέρουσα και με καλή διαχείριση της πρώτης ύλης, εμπνευσμένο από τις αρχές της βιωσιμότητας και τη βοτανολογία.