FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Chefs on Fire 2025: Οι φλόγες της δημιουργίας ανάβουν ξανά στο W Costa Navarino
W Costa Navarino View from Parelia

Chefs on Fire 2025: Οι φλόγες της δημιουργίας ανάβουν ξανά στο W Costa Navarino

Η φωτιά δεν είναι απλώς εργαλείο στη μαγειρική – είναι τελετουργία, πηγή έμπνευσης, σύμβολο δημιουργίας. Αυτό ακριβώς απέδειξε πέρυσι το Chefs on Fire στο W Costa Navarino, κατακτώντας τις καρδιές των επισκεπτών και θέτοντας τον πήχη ψηλά για τη γαστρονομική εμπειρία του καλοκαιριού. Μετά την πρώτη, θριαμβευτική χρονιά, το πολυσυζητημένο concept επιστρέφει και φέτος ακόμα πιο φιλόδοξο, με ένα ανανεωμένο lineup που ενώνει καταξιωμένους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε οκτώ αξέχαστες βραδιές.

Το σκηνικό δεν θα μπορούσε να είναι πιο μαγευτικό: το Parelia, το γαστρονομικό εστιατόριο του W Costa Navarino, στήνει κάθε βραδιά μια νέα εμπειρία δίπλα στο κύμα, κάτω από τον μεσσηνιακό ουρανό. Εδώ, η φωτιά γίνεται κεντρικό στοιχείο, όχι μόνο ως μέσο μαγειρικής, αλλά ως δημιουργική δύναμη που εμπνέει, συνενώνει και εκπλήσσει. Οι κουζίνες στήνονται ανοιχτές, πάνω στην παραλία – ο επισκέπτης γίνεται θεατής αλλά και συμμέτοχος στη διαδικασία, καθώς παρακολουθεί τους σεφ να «χορεύουν» με τις φλόγες και να δημιουργούν πιάτα μπροστά στα μάτια του, σε μια παράσταση που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.

Το Chefs on Fire 2025 προσφέρει φέτος μια σειρά από μοναδικές γευστικές εμπειρίες, με κάθε βραδιά να φέρει το προσωπικό αποτύπωμα του εκάστοτε σεφ. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18 Ιουλίου με τον πολυβραβευμένο Τούρκο σεφ Osman Sezener, συνεχίζει στις 22 Ιουλίου με τον Γιώργο Κατάρα, ενώ στις 1 Αυγούστου υποδέχεται τον Maksut Askar, μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες παρουσίες της σύγχρονης τουρκικής κουζίνας. Στις 8 Αυγούστου, οι Linou Soumpasis & Loukas Mailer δίνουν τη δική τους ερμηνεία στη μαγειρική πάνω στη φωτιά, με έμφαση στη φυσικότητα και τα αγνά υλικά.

Στις 15 Αυγούστου τη σκυτάλη παίρνει ο Μανώλης Παπουτσάκης, ενώ στις 29 Αυγούστου ο Φάνης Μαϊκάντης φωτίζει το concept με αυθεντικότητα. Η σειρά ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου, με τον Τάσο Στεφάτο να ισορροπεί ανάμεσα σε σύγχρονες τεχνικές και γευστικό συναίσθημα.

Το Chefs on Fire δεν είναι απλώς μια σειρά δείπνων – είναι ένα αισθητηριακό ταξίδι. Η φωτιά «παντρεύεται» τον ήχο των κυμάτων, η μουσική δίνει ρυθμό στα αρώματα και οι σεφ αντλούν έμπνευση από το τοπίο της Μεσσηνίας. Η ελληνική κουζίνα συναντά το παγκόσμιο βλέμμα της σύγχρονης γαστρονομίας και το αποτέλεσμα είναι πιάτα που μένουν αξέχαστα.

Για άλλη μια χρονιά, το W Costa Navarino γίνεται σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τη γαστρονομία και τις εμπειρίες που την ξεπερνούν, εκεί που η παράδοση συναντά το καινούργιο και η φλόγα γίνεται αφετηρία για δημιουργία.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.