Σ’ένα σκηνικό “Orient Express” που τα στοιχεία της διακόσμησής του σε μαγνητίζουν, μπορείς να απολαύσεις τις Κυριακές ένα brunch με παριζιάνικο αέρα! Σας μιλάω για τη Brasserie Lorraine στο Κολωνάκι.
Σ’ένα κομψό και φινετσάτο χώρο, εδώ και λίγο καιρό σερβίρεται τις Κυριακές, ένα brunch με γαλλική φινέτσα.
Ο chef Ηλίας Δημέλης, που ανέλαβε πρόσφατα την κουζίνα της Brasserie Lorraine, έχει σχεδιάσει ένα Κυριακάτικο γεύμα που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση της γαλλικής κουζίνας, με τη μοντέρνα.Το δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε κάποια πιάτα, που σας προτείνω ανεπιφύλακτα.Το Croissant Benedict με αυγό ποσέ και σολομό εξαιρετικής ποιότητας, συνδυάστημε μια μια πλούσια hollandaise.
H γαλλική ομελέτα με μανιτάρια shitake και τυρί mascarpone, πήρε extra γεύση από την πάστα μαύρης τρούφας και άρωμα από το σχοινόπρασο.
Πρώτη επιλογή θα έβαζα, το φιλέτο κοτόπουλο Cordon bleu, γεμιστό με τυρί Emmental και prosciutto cotto.
Πολύ καλό επίσης και το Steak Sandwich με μια ζουμερή entrecote, λάχανο πίκλα και pepper sauce, μέσα με μια ολόφρεσκη γαλλική μπαγκέτα.Στο μενού υπάρχει και η επιλογή για burger με black angus με μαγιονέζα τρούφας, cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι και πατάτες τηγανητές.
Κλείσαμε με ένα γλυκό πειρασμό! Τσουρέκι με Kir royale και καραμέλα με σαντιγύ!