fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
5 podcasts για την παραλία 

5 podcasts για την παραλία 

5 podcasts για όλα τα γούστα, ώστε να γίνει το άραγμα στην παραλία ακόμη πιο απολαυστικό. 

Τα podcasts αποτελούν μια καλή εναλλακτική λύση για την παραλία, το περπάτημα ως εκεί, το πλοίο της γραμμής, την ώρα που ετοιμάζεστε για τη βραδινή έξοδο στο νησί ή τελοσπάντων, όποια στιγμή είναι η κατάλληλη για σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κινητό σας και τα ακουστικά σας, αν βρίσκεστε σε κόσμο – είπαμε, μην είμαστε ενοχλητικοί. Εμείς σας προτείνουμε 5 podcasts που ξεχωρίσαμε και πιστεύουμε ότι θα γεμισουν ευχάριστα την ώρα σας. 

Άλλο ένα podcast 2.0 – Θωμάς Ζάμπρας5 podcasts για την παραλία  - FlagInLife

To Άλλο ένα podcast 2.0 είναι μακράν από τα αγαπημένα μου. Ο κωμικός Θωμάς Ζάμπρας

στα εβδομαδιαία podcasts του, μας φτιάχνει το κέφι, αλλά και μας προβληματίζει ενίοτε. Με τον μοναδικό του τρόπο, σχολιάζει την επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν γύρω μας, μας περιγράφει προσωπικές του καθημερινές ιστορίες, με το ευφυές χιούμορ του και μας κάνει να ταυτιστούμε μαζί του – τουλάχιστον εμάς που έχουμε μια ροπή στο να μας συμβαίνουν διάφορα τρελά σκηνικά και έτσι χαιρόμαστε που δεν είμαστε μόνοι. Μια ακρόαση θα σας πείσει. Αν δεν το έχετε ακούσει ποτέ, θα έχετε και μπόλικο υλικό, μόλις βρήκατε την ιδανική παρέα για το καράβι και την παραλία. 

Κουραφέλκυθρα – Δεν είναι καν Podcast – Αντώνης Βαβαγιάννης 5 podcasts για την παραλία  - FlagInLife

 

Τα Κουραφέλκυθρα που, όπως μας ενημερώνει ο τίτλος, δεν είναι καν Podcast, όντως δεν είναι ακριβώς  podcast, όπως και τα Κουραφέλκυθρα δεν είναι καν λέξη. Πρόκειται για μια συλλογή στιγμιότυπων από την εκπομπή του κομίστα Αντώνη Βαβαγιάννη στη συχνότητα του Nostos 100.6. Αστεία, σχολιασμός διαμαντιών που βρίσκει στο διαδίκτυο και άλλα πολλά που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Σε πολλά επεισόδια, καλεί ως guests διάφορους δημοφιλείς κωμικούς και συζητούν, παίζουν to quiz του και η ακρόαση είναι σκέτη απόλαυση. Φυσικά, θα πρότεινα να τσεκάρετε και την εκπομπή, όπου θα ακούσετε και φοβερές μουσικές επιλογές. 

Μικροπράγματα LIFO PODCASTS – Άρης Δημοκίδης5 podcasts για την παραλία  - FlagInLife

 

Τα Μικροπράγματα  του Άρη Δημοκίδη, δημοσιογράφου της LIFO είναι ό,τι πρέπει για να μάθετε για πρόσωπα και γεγονότα που σημάδεψαν ή έστω, έπαιξαν κάποιον ρόλο στη μικρή μας Ελλάδα και όχι μόνο. Ο τίτλος του κάθε επεισοδίου ξεκινά με τη φράση “Η σκληρή αλήθεια για …”  και αναλύει με σφαιρικό και αντικειμενικό τρόπο το γεγονός ή πρόσωπο με το οποίο καταπιάνεται κάθε φορά. Το θρυλικό πάρτυ του ΄83 στη Βουλιαγμένη, ο Βλάσσης Μπονάτσος, Ο νόμος Παπαθεμελή, ο Σάκης Μπουλάς και πλήθος άλλων, θα σας βάλουν στο κλίμα της κάθε ιστορίας και το πιο σημαντικό, θα μάθετε ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα και μικροπράγματα. 

Μέχρι Θανάτου – Αθηνά Σαμαρά5 podcasts για την παραλία  - FlagInLife

 

Το Μέχρι Θανάτου της Αθηνάς Σαμαρά είναι ένα podcast που πραγματεύεται εγκλήματα που συντάραξαν την ελληνική κοινωνία. Άλλα έφτασαν στη λύση και άλλα παραμένουν μυστήριο μέχρι και σήμερα.  Αν είστε λάτρεις του είδους και είστε από αυτούς που στα μικράτα τους περνούσαν τα καλοκαιρινά βράδια συζητώντας για εγκλήματα και μυστήρια ή διαβάζοντας  Αγκάθα Κρίστι, τότε σίγουρα θα σας συνεπάρει. Η Αθηνά Σαμαρά ξετυλίγει το κουβάρι των ιστοριών των αποτρόπαιων εγκλημάτων που μας διηγείται βήμα βήμα, παραθέτοντας όλα τα στοιχεία της ιστορίας μέχρι το τέλος και εμείς ακούμε, βυθισμένοι στην ιστορία που μας ξεδιπλώνει. 

Archaeostoryteller –  Θόδωρος Παπακώστας5 podcasts για την παραλία  - FlagInLife

 

Θα κλείσουμε τη λίστα των podcasts με τον Archaeostoryteller, κατά κόσμον Θόδωρο Παπακώστα, αρχαιολόγο και συγγραφέα του Χωράει Όλη η Αρχαιότητα στο Ασανσέρ; που έχει γίνει bestseller και μεταφράστηκε σε 15 γλώσσες. Με τον πιο απολαυστικό και fun τρόπο, μας ταξιδεύει στα βάθη των αιώνων και φέρνει την αρχαιολογία και την ιστορία στα ακουστικά μας, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε πόσο ενδιαφέρουσα είναι αυτή η επιστήμη, αλλά και πόσο σημαντικό, τελικά, είναι να γνωρίζουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν μας. Ανοίξτε και μια δροσερή μπυρίτσα κάτω από το αρμυρίκι και δε χρειάζεται τίποτα άλλο.  

Καλή ακρόαση!

 

Περισσότερα