Στην όμορφη εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου ‘The Margi’ ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μαγειρεύει με μαεστρία ελληνικά πιάτα με ισορροπία και τις κατάλληλες απαιτούμενες εντάσεις. Ωραία ατμόσφαιρα και προσεγμένο σέρβις.
Patio
Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Ξενοδοχείο: «The Margi»
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Καθημερινά εκτός Σαβ., Κυρ. (λειτουργεί Μάιο εώς Οκτώβριο)
Είδος κουζίνας: Σύγχρονη
Chef: Παναγιώτης Γιακαλής
Διακρίσεις: Χρυσός Σκούφος (Αθηνόραμα), Αστέρι (FNL)
Τιμή: 68€
- 89€
Υπηρεσίες - Παροχές
Γοητευτικό περιβάλλον
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Parking
Σερβίρει και έξω