Χώρα...
FLAG RESTAURANT GUIDE
- Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες βαθμολογούνται με αποκλειστικό κριτήριο την γευστική ποιότητα και την τεχνική αρτιότητα του φαγητού που προτείνουν.
- Η τιμή που αναγράφεται (δύο αριθμοί) αντιστοιχεί στο κόστος ενός ορεκτικού, ενός κυρίου πιάτου και ενός επιδόρπιου. Η πρώτη τιμή αντιστοιχεί σε τρεις επιλογές με χαμηλό κόστος και η δεύτερη σε τρεις επιλογές με υψηλό κόστος. Το κόστος κρασιού ποτών νερού και αναψυκτικών δεν εμπεριέχεται στις αναγραφόμενες τιμές.
- Τα κύρια κριτήρια που λαμβάνονται υπόψιν για την αξιολόγηση είναι:
1. Η ποιότητα των υλικών
2. Η ακρίβεια του μαγειρέματος ή του ψησίματος
3. Η γευστική ποιότητα
4. Ο συνδυασμός των επιμέρους υλικών
Τα εστιατόρια βαθμολογούνται στην εικοσάβαθμη κλίμακα όπως αναφέρεται στη συνέχεια.
- Οριακό 12/20 ↑ – 12,5/20
- Μέτριο 12,5/20 ↑ – 13/20
- Ικανοποιητικό 13/20 ↑ – 13,5/20
- Καλό 13,5/20 ↑ – 14,0/20
- Αξιοσημείωτα καλό 14,5/20 ↑ -15,0/20 ↑
- Πολύ καλό 15,5/20 – 16,5/20 ↑
- Εξαιρετικό 17/20- 18/20 ↑
- Άριστο 18,5/20 και άνω