Ο βραβευμένος με δυο αστέρια Michelin chef Philippe Mille από το Domaine Les Crayeres Reims, έρχεται στις 30 Νοεμβρίου 2022 στη Σπονδή. Μαζί με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου Σπονδή, δημιουργούν ένα μοναδικό 4 hands dinner μενού, εμπνευσμένο από τις εποχές και την περιοχή της Καμπανίας.
Ο Philippe Mille υπογράφει σήμερα τα μενού των εστιατορίων Le Parc ** και Le Jardin. Έχει εργαστεί στις κουζίνες των Bordier, Grondart, Anton, Roth, ενώ υπήρξε το δεξί χέρι του Yannick Alléno στο Le Scribe και του Alain Ducasses στο Le Meurice.
Όπως λέει ο ίδιος και αποδεικνύει σε κάθε του δημιουργία: “Για να είσαι μάρτυρας της ψυχής της σαμπάνιας δεν αρκεί να μαγειρέψεις τη γη … Πρέπει να καταλάβεις ποια είναι!” (“Witnessing the soul of Champagne is not just about cooking the terroir… it’s about understanding who it is!”).
4 Hands Dinner Philippe Mille & Arnaud Bignon * Champagne Taittinger
Γλασαρισμένη & Ψημένη Κίτρινη Κολοκύθα
Σαμπαγιόν Κολοκύθα – Καφές
Candied & Roasted Butternut Squash
Sabayon Pumpkin-Coffee
Αφιέρωμα στην ‘’Notre Dame de Reims’’
Καραβίδα Μαριναρισμένη με Αγουρίδα σαν βιτρό
Tribute to ‘’Notre Dame de Reims’’
Langoustine Marinated with Verjuice like a Stained Glass
Χτένια & Μανιτάρια με Pinot Noir
Ζωμός Χαμόβλαστης, Κρέμα απο Νερο Καρυδιού
Scallops & Mushroom with Pinot Noir
Undergrowth Broth, Walnut Water Cream
Πάπια
Παντζάρια, Βατόμουρο, Κόκκινο Shiso, Πεύκο
Duck
Beetroot, Blackberry, Red Shiso, Pine nut
Ile Flottante Εσπεριδοειδών
Βασιλικός, Μαύρο Λεμόνι, Πράσινο Shiso
Citrus Ile Flottante
Basil, Black Lemon, Green Shiso
170.00 Ευρώ/άτομο – 170.00 Euro/person