fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
10 Χρόνια By The Glass Party
y the glass 10y press

10 Χρόνια By The Glass Party

To wine bistro By The Glass γιορτάζει με πάρτι την Κυριακή 27/11 από 14:00 έως 18:00 τα 10 Χρόνια του, με live μουσική, ειδικό μενού, τούρτα, και όλη του την εντυπωσιακή wine list, στη Στοά Ράλλη στο Σύνταγμα.

Δέκα χρόνια BY THE GLASS Wine Bistro. Δέκα χρόνια από τότε που ξεκίνησαν όλα το 2012. Δέκα χρόνια από τότε που η Φωτεινή Παντζιά άνοιξε το πρώτο wine bar της Αθήνας, με τις περισσότερες ετικέτες σε ποτήρι από ποτέ και κάτι συνοδευτικό τότε, προβλέποντας και δημιουργώντας μια τάση. Για να φτάσει σήμερα να είναι wine bar restaurant σημείο αναφοράς, leader στο χώρο, με 500 ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών, η πλειοψηφία σε ποτήρι, εξαιρετική κουζίνα, διαφορετικές μουσικές με DJ κάθε βράδυ, απανωτές βραβεύσεις από κοινό και ειδικούς. Και το γιορτάζει με μεσημεριανό πάρτι μετά μουσικής live!

Μια αεικίνητη επιχειρηματικά, κοινωνικά δραστήρια και ατομικά εξελισσόμενη οικοδέσποινα, η ολόφωτη, ιδιοκτήτρια Φωτεινή Παντζιά, ένα αξιοζήλευτο προσωπικό που ζει και αναπνέει από και για τον κόσμο, τρεις χώροι: μια ιστορική πλατεία, μια νεοκλασική στοά, ένας ζεστός εσωτερικός χώρος. Κάθε χρόνο εξέλιξη, μια προσθήκη εδώ, μια αλλαγή εκεί, ένα νέο dispenser, παρουσιάσεις παραγωγών, οινογνωσίες, καινούργιες προκλήσεις, περισσότερη γνώση, μεγαλύτερη πείρα. Πάντα όμως η ίδια λαχτάρα: να προσφέρει ανεμελιά και ιδανικές εμπειρίες γύρω από το κρασί και ό,τι το συνοδεύει.

Την Κυριακή 27/11 το μεσημέρι, από 14:00 έως 18:00, σας περιμένει για ένα χαρούμενο εορταστικό πάρτι στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη Στοά Ράλλη, με live μουσική από την Rosanna Mailand και τους Key Royale, χορό, ειδικό μενού,μια ατελείωτη winelist με ελληνικά και ξένα κρασιά σε ποτήρι ή φιάλη, τούρτα ασφαλώς, και την καλύτερη διάθεση για να σβήσει τα κεριά μιας 10ετίας που το ωρίμασε σαν το καλό κρασί και το οδηγεί στην επόμενη 10ετία με παλαίωση, για ακόμη πιο φίνα αποτελέσματα!

Κρατήσεις απαραίτητες: 210 3232560 | Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Σύνταγμα

Ακολουθήστε το flaginlife.gr στο Google News για να λάβετε τις τελευταίες ειδήσεις, κριτικές και συμβουλές για το ποτό, τη διασκέδαση, το φαγητό και τα ταξίδια.

Περισσότερα