fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS

Καθορισμός του Διαγωνισμού FLAG Restaurant Awards

Καθορισμός του Διαγωνισμού FLAG Restaurant Awards!: Ο διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με το Instagram, είναι δεσμευμένος από τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα περιγραφούν παρακάτω.

Επιλογή Νικητών: Οι νικητές θα επιλεγούν μετά το κλείσιμο της περιόδου υποβολής συμμετοχών μέσω ενός αυτοματοποιημένου προγράμματος που επιλέγει τυχαία. Η απόφαση του προγράμματος είναι τελική

Προϋποθέσεις Συμμετοχής: Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους όσους είναι άνω των 18 ετών και έχουν λογαριασμό στο Instagram. Οι υπάλληλοι, οι οικογένειές τους και οι συνεργάτες της εταιρείας δεν μπορούν να συμμετάσχουν.

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό: Για να συμμετάσχετε, πρέπει να ακολουθήσετε τον λογαριασμό μας στο Instagram, να κάνετε like στην ανάρτηση του διαγωνισμού και να κάνετε tag έναν φίλο σας στα σχόλια.

Περίοδος Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός αρχίζει στις [ημερομηνία/ώρα] και τελειώνει στις [ημερομηνία/ώρα].

Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων: Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για τη διεξαγωγή αυτού του διαγωνισμού.

Τροποποίηση ή Ακύρωση του Διαγωνισμού: Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε, να διακόψουμε ή να τερματίσουμε αυτόν τον διαγωνισμό σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.